Kjølende agurkgazpacho
Oppskrifter
Denne lettvinte agurkgazpachoen er et forfriskende sommeralternativ til de vanlige suppene
Denne lettvinte agurkgazpachoen er et forfriskende sommeralternativ til de vanlige suppene
iCook-produkter brukt:
Knivsett
Skjærebrett
Ingredienser:
2 store agurker, skrellet, frøene fjernet, grovhakket
500g gresk yoghurt
1 ss sitronsaft
3 kvaster frisk dill eller mynte
1 porsjonspose Nutriway™ Fibre Powder
Valgfritt: 1 fedd hvitløk, skrellet
Tilberedning:
Hell agurkbitene i en blender sammen med yoghurt, dill eller mynte og sitronsaft. Hvis du bruker hvitløk, skal denne raspes i.
Tilsett én porsjonspose Nutriway™ Fibre Powder.
Blend til du får en jevn blanding.
Smak til med salt og pepper.
Avkjøl i minst én time før servering.
Tips:
Tilsett en skvett olivenolje for ekstra fylde.
Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler