Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Gulrot- og linsepostei

Oppskrifter

Bruk denne smakfulle, pikante posteien som dipp for grønnsaker eller som pålegg på ristet brød. Pålegget er proteinrikt og smekkfullt av vitaminer, og er perfekt som en sunn snacks, eller som en smårett når du har gjester.

iCook-produkter brukt:

  1. Kasserolle i rustfritt stål

  2. Knivsett

  3. Skjærebrett

Ingredienser:

  1. 150 g røde linser

  2. 150 g gulerøtter i biter

  3. 2 ss misopasta

  4. 3 ss olivenolje

  5. 2 måleskjeer (1 måleskje = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder

  6. Om du vil, kan du tilsette 2 kvaster grovhakkede korianderblader

Tilberedning:

  1. Legg gulerøtter og linser i en kasserolle og fyll på med vann til grønnsakene er dekket. Kok til alt er mørt. Hell av overflødig vann.

  2. Hell alle ingrediensene, unntatt korianderbladene, i en kjøkkenmaskin, og blend til du har en grov blanding.

  3. Vend inn hakkede korianderblader og Nutriway™ All Plant Protein Powder.

  4. Smak til med salt og pepper.

Tips:

Sil de tørre linsene gjennom fingrene et par ganger før du koker dem. Linseposer inneholder noen ganger småstein, som kan skade kjøkkenmaskinen din under blendingen.

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår