Gulrot- og linsepostei
Oppskrifter
Bruk denne smakfulle, pikante posteien som dipp for grønnsaker eller som pålegg på ristet brød. Pålegget er proteinrikt og smekkfullt av vitaminer, og er perfekt som en sunn snacks, eller som en smårett når du har gjester.
iCook-produkter brukt:
Kasserolle i rustfritt stål
Knivsett
Skjærebrett
Ingredienser:
150 g røde linser
150 g gulerøtter i biter
2 ss misopasta
3 ss olivenolje
2 måleskjeer (1 måleskje = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder
Om du vil, kan du tilsette 2 kvaster grovhakkede korianderblader
Tilberedning:
Legg gulerøtter og linser i en kasserolle og fyll på med vann til grønnsakene er dekket. Kok til alt er mørt. Hell av overflødig vann.
Hell alle ingrediensene, unntatt korianderbladene, i en kjøkkenmaskin, og blend til du har en grov blanding.
Vend inn hakkede korianderblader og Nutriway™ All Plant Protein Powder.
Smak til med salt og pepper.
Tips:
Sil de tørre linsene gjennom fingrene et par ganger før du koker dem. Linseposer inneholder noen ganger småstein, som kan skade kjøkkenmaskinen din under blendingen.
Last ned oppskriften her i
PDF
-format / som
ePub