Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Pesto med soltørkede tomater

Oppskrifter

Denne pestoen er fullpakket av umamismak og passer perfekt til en sommerlig pastarett

iCook-produkter brukt:

  1. Kasserolle i rustfritt stål

  2. Knivsett

  3. Skjærebrett

Ingredienser:

  1. 120 g soltørkede tomater

  2. 80 g pinje- eller valnøtter

  3. 80 g revet parmesanost

  4. 70 ml olivenolje

  5. 2 måleskjeer (1 måleskje = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder

  6. Valgfritt: 1 fedd hvitløk og noen dråper med sitronjuice

Tilberedning:

  1. Grovhakk de soltørkede tomatene sammen med pinje- eller valnøttene.

  2. Hell alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og blend til du har en grov masse.

  3. Server med én gang, eller oppbevar pestoen på glass til senere bruk.

Tips:

Pestoen holder seg opptil en uke i kjøleskap. Hell den på glass og dekk med olivenolje.

Download dit recept hier als PDF / als ePub -bestand

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår