Pesto med soltørkede tomater
Oppskrifter
Denne pestoen er fullpakket av umamismak og passer perfekt til en sommerlig pastarett
Denne pestoen er fullpakket av umamismak og passer perfekt til en sommerlig pastarett
iCook-produkter brukt:
Kasserolle i rustfritt stål
Knivsett
Skjærebrett
Ingredienser:
120 g soltørkede tomater
80 g pinje- eller valnøtter
80 g revet parmesanost
70 ml olivenolje
2 måleskjeer (1 måleskje = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder
Valgfritt: 1 fedd hvitløk og noen dråper med sitronjuice
Tilberedning:
Grovhakk de soltørkede tomatene sammen med pinje- eller valnøttene.
Hell alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og blend til du har en grov masse.
Server med én gang, eller oppbevar pestoen på glass til senere bruk.
Tips:
Pestoen holder seg opptil en uke i kjøleskap. Hell den på glass og dekk med olivenolje.
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler