Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stocksy

Power Bowl

Oppskrifter

Trenger du litt motivasjon til å komme i gang med sunnere spisevaner? Med ovnsbakt gresskar, pikant rødkål og hummusdressing er denne bollen like rik på næringsrike belgfrukter, korn og grønnsaker som den er på farger, teksturer og smak.

iCook-produkter brukt:

  1. Stor blandebolle

  2. iCook 24 cm Nonstick Fry Pan

  3. iCook 3 L Saucepan w/lid

  4. Santoku-kniv fra iCook-knivsettet

Ingredienser (to porsjoner):

  1. 250 g brune linser

  2. 125 g quinoa

  3. 500 g hokkaidogresskar i terninger

  4. 250 g tofu

  5. 250 g rødkål

  6. 250 g spinat

  7. 125 ml eplesidereddik

  8. 4 ss hummus

  9. 1 ss sitronsaft

  10. 2 ss vann (eller nok til å tynne ut dressingen)

  11. 100 ml olivenolje

  12. 4 ss soyasaus

  13. pepper etter smak

  14. Valgfri garnityr: skivet rød reddik og spirer

Tilberedning:

  1. Skyll linsene og hell dem over i en kasserolle. Fyll på med kaldt vann til det dekker linsene. Kok opp og småkok i 10–15 minutter (til linsene er møre). Tips: ikke tilsett salt i vannet siden dette gjør skinnet på linsene hardere slik at de ikke mørner.

  2. Hell quinoaen i en separat kasserolle og tilsett dobbelt så mye vann som quinoa. Gi det et oppkok og slå deretter av platen. Dekk kasserollen med et tettsittende lokk til alt vannet er absorbert.

  3. Vask hokkaidogresskaret, skjær det i to og ta ut kjernene. Skjær gresskaret i 3 cm store terninger. Legg gresskarterningene på en bakeplate og drypp over olivenolje. Strø over salt og pepper etter smak.

  4. Skjær tofuen i 3 cm store terninger. Tilsett litt olje i stekepannen og stek tofuen på middels varme. Tilsett 1 ss soyasaus og pepper.

  5. Sett tofuen til side og tilsett litt mer olje i samme panne. Sauter spinatbladene. Tilsett 1 ss soyasaus og pepper.

  6. Skjær rødkålen i tynne strimler. Legg strimlene i en bolle og vend dem i eplesidereddiken.

  7. Pisk sammen hummus, sitronsaft og vann for å lage dressingen.

  8. Anrett linser, quinoa, tofu og grønnsaker i en bolle og hell rikelig med dressing over. Valgfritt: garner med skivet reddik og spirer.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår