Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stockfood

Auberginesalat

Oppskrifter

Hvis du er på utkikk etter en lett lunsj eller en deilig grønnsaksrett til middagen, er denne salaten midt i blinken for deg. Den er rask og enkel å lage, smekkfull av klassiske middelhavssmaker og blir garantert et naturlig midtpunkt på middagsbordet.

iCook-produkter brukt:

  1. Knivsett

  2. Non-Stick Fry Pan med lokk, 28 cm

  3. 2-liters blandebolle

Ingredienser:

  1. 750 g aubergine

  2. 4 ss olivenolje, fordelt på to formål

  3. 1/2 ts røkt paprikapulver

  4. 1/2 ts malt spisskummen

  5. salt og pepper etter smak

  6. 250 g cherrytomater

  7. 2 ss hvitvinseddik

  8. 1 ss ristede sesamfrø

  9. 3 ss hakket frisk persille til pynt

Tilberedning:

  1. Skjær auberginene i 2 cm store terninger.

  2. Varm opp 2 ss olivenolje i stekepannen og tilsett auberginebitene. Krydre med røkt paprika, spisskummen, salt og pepper. Stek i 6–7 minutter mens du vender auberginen ved å "kaste” bitene forsiktig rundt. Hell den stekte auberginen i en blandebolle.

  3. Del cherrytomatene i to og tilsett i bollen.

  4. Lag en dressing av hvitvinseddik og resten av olivenoljen samt salt og pepper. Tilsett sesamfrø og bland alle ingrediensene godt sammen. Pynt med frisk persille.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Beslektet innhold

Utforsk flere iCook-oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår