Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stockfood

Hjemmelaget mandelsmør

Oppskrifter

Dette næringsrike pålegget kan brukes på brødskiver, i havregrøt, i supper, dipper og sauser, eller til å gi desserter fantastisk konsistens og smak.

iCook-produkter brukt:

  1. Non-Stick Fry Pan med lokk, 28 cm

Ingredienser:

  1. 300 g mandler (eller andre nøtter etter smak)

  2. 1 ss mandel- eller druekjerneolje

  3. Alternative smakstilsetninger: kanel, kardemomme, vanilje, kokossukker, rå kakao, osv.

Tilberedning:

  1. Spre mandlene i et enkelt lag i en tørr panne og rist dem over middels varme under omrøring, til mandlene dufter deilig og er gyllenbrune. La mandlene avkjøles litt.

  2. Hell mandlene i en blender og blend dem i 1 minutt til du har grovt mandelmel. Skrap massen av sidene i blenderen og la den avkjøles i 10 minutter.

  3. Blend i 1 minutt til, til du har fint mandelmel. Skrap sidene og la massen stå i 10 minutter til.

  4. Gjenta prosessen med blending, skraping og avkjøling 3–5 ganger til, til du har en kremaktig mandelmasse. Tilsett oljen underveis.

  5. Bland til slutt inn de ønskede smakstilsetningene og blend en siste gang til alt er jevnt blandet.

Last ned oppskriften her
som PDF
/ som ePub

Beslektet innhold

Utforsk flere iCook-oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår