Quinoasalat med kalifornisk vri
Oppskrifter
Smakfull og næringsrik – denne fargerike salaten er kjempeenkel å lage. Hvis du er i beit for et sunt og raskt måltid, er denne salaten et flott alternativ!
Smakfull og næringsrik – denne fargerike salaten er kjempeenkel å lage. Hvis du er i beit for et sunt og raskt måltid, er denne salaten et flott alternativ!
iCook-produkter brukt:
Skjærebrett
Knivsett
2-liters blandebolle
Ingredienser:
1 rød paprika i strimler
3 ss olivenolje, fordelt på to formål
1/4 ss hvitløkspulver
250 g kokt quinoa
150 g avsilt mais fra boks
40 g finhakket rødløk
1 middels avokado i skiver
6–8 cherrytomater, halverte
5 g hakkede korianderblader (eller en blanding av favoritturtene dine)
1/3 ss limejuice
salt og pepper etter smak
Tilberedning:
Forvarm ovnen til 220 °C. Bland paprikastrimlene med 1 ss olivenolje, strø over hvitløkspulver og tilsett salt og pepper etter smak. Ovnsstek paprikastrimlene i 15 minutter eller til de er myke og litt brente i kantene. Sett til side så de avkjøles.
Bland kokt quinoa, mais og hakket rødløk i blandebollen.
Tilsett paprikastrimlene så snart de har avkjølt seg litt, sammen med avokado og cherrytomater.
Drypp resten av olivenoljen og limejuicen over, og smak til med salt og pepper. Bland alt godt sammen – vel bekomme!
Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler