Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Quinoasalat med kalifornisk vri

Oppskrifter

Smakfull og næringsrik – denne fargerike salaten er kjempeenkel å lage. Hvis du er i beit for et sunt og raskt måltid, er denne salaten et flott alternativ!

iCook-produkter brukt:

  1. Skjærebrett

  2. Knivsett

  3. 2-liters blandebolle

Ingredienser:

  1. 1 rød paprika i strimler

  2. 3 ss olivenolje, fordelt på to formål

  3. 1/4 ss hvitløkspulver

  4. 250 g kokt quinoa

  5. 150 g avsilt mais fra boks

  6. 40 g finhakket rødløk

  7. 1 middels avokado i skiver

  8. 6–8 cherrytomater, halverte

  9. 5 g hakkede korianderblader (eller en blanding av favoritturtene dine)

  10. 1/3 ss limejuice

  11. salt og pepper etter smak

Tilberedning:

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Bland paprikastrimlene med 1 ss olivenolje, strø over hvitløkspulver og tilsett salt og pepper etter smak. Ovnsstek paprikastrimlene i 15 minutter eller til de er myke og litt brente i kantene. Sett til side så de avkjøles.

  2. Bland kokt quinoa, mais og hakket rødløk i blandebollen.

  3. Tilsett paprikastrimlene så snart de har avkjølt seg litt, sammen med avokado og cherrytomater.

  4. Drypp resten av olivenoljen og limejuicen over, og smak til med salt og pepper. Bland alt godt sammen – vel bekomme!

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår