Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Luftige pannekaker med mascarpone og blåbær

Oppskrifter

Både barn og voksne kommer til å elske disse pannekakene! Med kremet mascarponeost blandet med sitron og kardemomme kommer dette til å bli en av favorittene i repertoaret ditt!

iCook-produkter brukt:

  1. 1-liters blandebolle

  2. 2-liters blandebolle

  3. 3-liters blandebolle

  4. Non-Stick Fry Pan, 24 cm

Ingredienser:

  1. 150 g mascarponeost eller gresk yoghurt

  2. 1/2 ts malt kardemomme

  3. 1 ts sitronsaft

  4. Valgfritt: Nutriway™ All Plant Protein

  5. 175 g hvitt speltmel

  6. 1 ss bakepulver

  7. 70 g strøsukker

  8. 1 egg

  9. 250 ml melk

  10. 2 ts vaniljeekstrakt

  11. 30 g smeltet smør

  12. 1 klype salt

  13. 200 g blåbær

  14. flytende honning

Tilberedning:

  1. Pisk mascarponeosten eller yoghurten i den minste blandebollen med 15 gram av strøsukkeret til du får en kremet konsistens. Rør inn sitronsaft, malt kardemomme og Nutriway™ All Plant Protein, om du vil bruke dette. Sett til side.

  2. Rør sammen mel, bakepulver, salt og resten av strøsukkeret i den største blandebollen til alt er godt blandet.

  3. Tilsett egg, melk, vaniljeekstrakt og smeltet, avkjølt smør i den mellomstore blandebollen og visp til en jevn blanding.

  4. Lag en grop i melblandingen med baksiden av en øse. Hell væskeblandingen i gropen og bland til du får en jevn røre.

  5. Smelt en smørklatt i stekepannen på middels varme. Hvis du bruker iCook Non-Stick Fry Pan, trenger du ikke smør, men du kan likevel bruke det for å tilsette litt ekstra smak og for at pannekakene skal bli riktig sprøe og gylne.

  6. Hell små mengder røre i pannen. Det skal være plass til 2–3 pannekaker om gangen. Stek i ca. to minutter til undersiden er gyllen, snu pannekakene med en tre- eller silikonstekespade og gjenta til du har brukt opp røren.

  7. Server pannekakene med en klatt mascarponekrem og blåbær, og drypp litt honning over.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår