Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Shakshuka

Oppskrifter

Shakshuka (eller shakshouka) betyr “en blanding” på arabisk og er et enkelt men tilfredsstillende frokostalternativt som har eksistert i forskjellige middelhavskulturer i mange hundre år. Lag denne smakfulle retten til frokost, eller når som helst på dagen!

iCook-produkter brukt:

  1. Skjærebrett

  2. Knivsett

  3. Non-Stick Fry Pan, 24 cm

Ingredienser:

  1. 3 g harissa

  2. 3 g malt spisskummen

  3. 3 g røkt paprikapulver

  4. 5 ml tomatpuré

  5. 3 fedd hvitløk, finhakket

  6. 1 ss olivenolje

  7. 2 paprika (1 rød og 1 gul) renset og grovhakket

  8. 400 g plommetomater i terninger

  9. 3 store, økologiske egg

  10. ½ avokado, i skiver og stenket med sitronsaft

  11. 15 g frisk, hakket bladpersille

  12. Havsalt etter smak

  13. Ristet surdeigsbrød

Tilberedning:

  1. Varm olivenoljen i pannen over middels varme og tilsett harissa, spisskummen, røkt paprikapulver, tomatpuré, hvitløk, paprika og salt. Sauter i ca. 2 minutter.

  2. Tilsett tomatene og la det småkoke i ca. 10 minutter under sporadisk omrøring til sausen er redusert og tyknet.

  3. Lag tre groper i sausen med baksiden av en tre- eller silikonøse og knekk et egg i hver grop. Legg lokket på pannen og kok i 2–3 minutter til eggehvitene har stivnet mens plommene fremdeles er bløte.

  4. Når eggene er klare, tar du av lokket, legger på avokadoskivene og pynter med persille. Server med ristet surdeigsbrød.

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår