Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Soppomelett med mozzarella og karse

Oppskrifter

Denne omeletten er perfekt til frokost eller brunsj. Den er full av velsmakende ingredienser som er tilgjengelige i de fleste matbutikker, og dersom du trenger litt ekstra fiber i kostholdet, kan du tilsette NUTRIWAY™ Fibre Powder før steking.

iCook-produkter brukt:

  1. Skjærebrett

  2. Knivsett

  3. 1-liters blandebolle

  4. Non-Stick Fry Pan with lid, 24 cm

Ingredienser:

  1. 200 g sjampinjong i skiver

  2. 2 ts frisk timian

  3. 6 mellomstore egg, pisket

  4. Valgfritt: 100 g revet parmesanost

  5. Valgfritt: NUTRIWAY™ Fibre Powder

  6. 150 g minimozzarella, halverte

  7. 30 g fersk karse med roten avkuttet

  8. 1 ts olivenolje

  9. 2 ss smør

  10. salt og pepper etter smak

  11. malt rød pepper

Fremgangsmåte:

  1. Varm opp 1 ts olivenolje i pannen på middels varme. Dersom du bruker en iCook Non-Stick Fry Pan, trenger du ikke olje. Når oljen er varm, tilsetter du soppskivene og steker til de er gyllenbrune på begge sider. Tilsett salt og pepper etter smak og strø over timian. Hell soppen ut av pannen og sett til side.

  2. Rør sammen salt, parmesanost og NUTRIWAY™ Fibre Powder (dersom du velger å bruke noen av disse) i en bolle med de sammenpiskede eggene.

  3. Smelt 2 ss smør i pannen på middels varme og tilsett halvparten av eggeblandingen. Dersom du bruker en iCook Non-Stick Fry Pan, trenger du ikke smeltet smør. Vipp forsiktig på pannen til eggeblandingen dekker hele bunnen. Når blandingen har stivnet, legger du halvparten av soppen og fem halve mozzarellakuler på den ene halvparten og bretter den andre halvparten over fyllet. Hold pannen på skrå og skyv omeletten over kanten og ned på en tallerken.

  4. Gjenta for å lage én omelett til.

  5. Garner med frisk karse og noen soppskiver. Tilsett salt og malt rød pepper etter smak.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår