Margheritapizza med sopp
Oppskrifter
Denne pizzaen med sopp er en av våre egne favoritter, men du kan lett erstatte ingrediensene med dine egne favorittoppinger. Og det beste er at alt du trenger er en iCook Non-Stick Fry Pan!
Denne pizzaen med sopp er en av våre egne favoritter, men du kan lett erstatte ingrediensene med dine egne favorittoppinger. Og det beste er at alt du trenger er en iCook Non-Stick Fry Pan!
iCook-produkter brukt:
1-liters blandebolle
3-liters blandebolle
Skjærebrett
Knivsett
Non-Stick Fry Pan with lid, 28 cm
Ingredienser
1 ts tørrgjær
250 g hvetemel
½ ts strøsukker
½ teskje finmalt havsalt
1 ss olivenolje
180 ml lunkent vann
150 g revet ost
150 g fersk mozzarellaost, revet i biter
150 g tomatpassata
150 g sopp i skiver
250 g cherrytomater i båter
2 kvister frisk basilikum, revet i biter
5–10 ml olivenolje
Salt og pepper etter smak
Tyktflytende balsamico etter smak
Fremgangsmåte:
Bland tørrgjær, sukker, olje og vann i den minste blandebollen. La bollen stå varmt i ca. to minutter.
Sikt mel og salt i den store blandebollen og lag et søkk i midten. Tilsett gjærblandingen og rør til du får en jevn deig. Dekk med et lokk og la deigen stå varmt i 30–45 minutter, eller til den er ca. dobbelt så stor.
Hell deigen ut på en melet overflate. Kna deigen til alle luftbobler er ute og rull den ut til en pizzabunn.
Smør olivenolje over bunnen av non-stick-pannen. Dersom du bruker en iCook Non-Stick Fry Pan, trenger du ikke olje. Legg pizzabunnen i pannen og bruk en deigskraper i silikon til å skjære den til så den passer.
Stek bunnen på middels varme i fem minutter, til den begynner å bli brun under. Vend bunnen og stek den i fem minutter til på den andre siden, til den er gjennomstekt.
Spre passataen på pizzabunnen og strø revet ost og sopp over. Dryss over salt og pepper, dekk pannen med lokket og stek i 3–4 minutter til, til osten har smeltet.
Løft pizzaen med en silikon- eller trestekespade og legg den på skjærebrettet. Strø over mozzarellabiter, tomatbåter og basilikumblader. Drypp litt balsamico over til slutt.
Tips:
Lag dobbelt så mye deig så har du ferdiglaget deig til en annen gang. Rull den inn i plastfolie og frys den til neste gang du får lyst på pizza. Hvis du har lite tid, kan du kjøpe ferdiglaget pizzadeig. Dersom det blir noe pizza til overs, er det lett å varme den opp igjen i pannen på lav til middels varme. Om du liker pizzabunnen ekstra sprø, kan du steke den i ovnen på 200 °C. Du kan sette iCook Non-Stick Pan rett i ovnen, så du slipper å legge bunnen over på en bakeplate!
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler