Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Ovnsbakt kylling med grønnsaker

Oppskrifter

Denne deilige retten tilberedes enkelt og praktisk i en langpanne og smaker så godt at én porsjon aldri er nok!

iCook-produkter brukt:

  1. Knivsett

  2. Skjærebrett

  3. 3-liters blandebolle

  4. 1-liters gryte

  5. 2-liters blandebolle

Ingredienser:

  1. 6 kyllinglår med skinn

  2. olivenolje

  3. salt og pepper

  4. 1 ts søtt paprikapulver

  5. 2 gulrøtter, skrellet og skåret i biter

  6. 2 squash, skåret i biter

  7. 100 g gresskar, skrellet og skåret i biter

  8. 150 g små poteter, skåret i to deler

  9. 1 rødløk, skrellet og skåret i båter

  10. 4 hvitløksfedd, skrellet

  11. 100 g brokkoli, skåret i biter

Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen til 180 °C.

  2. Legg kyllinglårene i en 3-liters blandebolle og tilsett salt, pepper og søtt paprikapulver. Hell over litt olivenolje og la det stå og marinere i minst 30 minutter.

  3. Legg gulrøtter, squash, gresskar, poteter og hvitløk i en langpanne og drypp over olivenolje. Strø over salt og pepper etter smak. Rør godt sammen.

  4. Stikk kyllinglåren inn blant grønnsakene og stek i ovn i ca. 45 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Når kyllingen har stått inne i 10 minutter, tilsettes løkbåtene blant grønnsakene.

  5. I mellomtiden koker du opp saltet vann i en 1-liters gryte og tilsetter brokkolibitene. Forvell i 2–3 minutter. Brokkolien holder bedre på den friske grønnfargen hvis den ikke blir overkokt.

  6. Vel bekomme! Du kan også oppbevare den ovnsbakte kyllingen, grønnsakene og den forvellede brokkolien i kjøleskapet i en 2-liters blandebolle med lokk. Kyllingen må spises innen to dager.

Last ned oppskriften her i PDF- format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår