Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Gulrotsuppe med ingefær

Oppskrifter

Denne perfekte, varmende suppen kan nytes av alle, inkludert veganere og vegetarianere. Den er fullstappet av grønnsaker og er tilsatt ingefær som gir den et perfekt hint av krydder.

iCook-produkter brukt:

  1. Knivsett

  2. Skjærebrett

  3. Stor blandebolle

  4. 3-liters gryte med lokk

Ingredienser:

  1. 130 g søtpoteter, skrellet og skåret i biter

  2. 120 g gresskar, skrellet og skåret i biter

  3. 6 gulrøtter, skrellet og skåret i biter

  4. olivenolje

  5. 1 løk, skrellet og grovhakket

  6. 2 hvitløksfedd, knuste

  7. 20 g fersk gurkemeie, finrevet

  8. 30 g fersk ingefær, skrellet og finrevet

  9. juice fra 1 sitron

  10. 550 ml vann

  11. salt og pepper

  12. Valgfritt: 1 ss Nutriway Fibre Powder

Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen til 200 °C.

  2. Hell bitene av søtpoteter, gresskar og gulrot i blandebollen og tilsett salt, pepper og noen dråper olivenolje. Bland godt til alle grønnsakene er dekket av et tynt lag med olivenolje og krydder. Hell grønnsakene over i en langpanne og stek i ovn i ca. 20 minutter eller til de er møre. Ta langpannen ut av ovnen og sett til side.

  3. I mellomtiden varmer du opp olivenolje i gryten på middels varme. Vent til oljen er varm, tilsett løk og hvitløk og rør i ca. 5 minutter til løken er myk.

  4. Tilsett friskrevet gurkemeie, ingefær og de ovnsstekte grønnsakene. Gi alt en god omrøring og la det koke i 5 minutter.

  5. Tilsett vann og sitronjuice og la det småkoke i 20-25 minutter til. Rør med jevne mellomrom.

  6. Når alt er kokt mykt, kan du tilsette Nutriway Fibre Powder hvis du velger å bruke dette, og porsjonere suppen i ønsket porsjonsstørrelse. La porsjonene avkjøles og sett i kjøleskap.

  7. Ta ut hver porsjon når du er klar til å spise den, og blend med en stavblender til du har en jevn suppe.

  8. Varm opp suppen på koketoppen eller i mikrobølgeovnen og server i suppeboller.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Beslektet innhold

© Amway

Festlig rødbetsuppe med tørkede fikner og hasselnøtter

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår