Granolabarer
Oppskrifter
Disse granolabarene har en deilig nøttesmak og kan nytes som tilfredsstillende små energibomber når du er på farten, eller som snacks på sommerlige piknikturer.
Disse granolabarene har en deilig nøttesmak og kan nytes som tilfredsstillende små energibomber når du er på farten, eller som snacks på sommerlige piknikturer.
iCook-produkter brukt:
Non-stick-panne (25 cm)
Blandebollesett
2-liters gryte
Ingredienser:
160 g hakkede pekannøtter
130 g havregryn
80 g smør
175 g honning
1 ts malt kanel
50 g cornflakes
30 g puffet ris
100 g rosiner
Fremgangsmåte:
Rist pekannøttene i en tørr non-stick-panne til det dufter godt. Hell dem deretter i en stor miksebolle. Tørrstek havregrynene i den samme pannen i 1–2 minutter. Hell dem i samme bolle som pekannøttene.
Varm forsiktig opp smør, honning og kanel i en 2-liters gryte til smøret har smeltet. Rør til alt er godt blandet og hell blandingen i bollen sammen med pekannøttene og havregrynene. Tilsett cornflakes, puffet ris og rosiner. Bland alt sammen med en tresleiv.
Hell blandingen over i en bakepanne dekket av bakepapir. Trykk den lett utover til den former et rektangel.
Avkjøl blandingen ved romtemperatur til den har stivnet, og skjær i passe store biter.
Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler