Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Amway

Granolabarer

Oppskrifter

Disse granolabarene har en deilig nøttesmak og kan nytes som tilfredsstillende små energibomber når du er på farten, eller som snacks på sommerlige piknikturer.

iCook-produkter brukt:

  1. Non-stick-panne (25 cm)

  2. Blandebollesett

  3. 2-liters gryte

Ingredienser:

  1. 160 g hakkede pekannøtter

  2. 130 g havregryn

  3. 80 g smør

  4. 175 g honning

  5. 1 ts malt kanel

  6. 50 g cornflakes

  7. 30 g puffet ris

  8. 100 g rosiner

Fremgangsmåte:

  1. Rist pekannøttene i en tørr non-stick-panne til det dufter godt. Hell dem deretter i en stor miksebolle. Tørrstek havregrynene i den samme pannen i 1–2 minutter. Hell dem i samme bolle som pekannøttene.

  2. Varm forsiktig opp smør, honning og kanel i en 2-liters gryte til smøret har smeltet. Rør til alt er godt blandet og hell blandingen i bollen sammen med pekannøttene og havregrynene. Tilsett cornflakes, puffet ris og rosiner. Bland alt sammen med en tresleiv.

  3. Hell blandingen over i en bakepanne dekket av bakepapir. Trykk den lett utover til den former et rektangel.

  4. Avkjøl blandingen ved romtemperatur til den har stivnet, og skjær i passe store biter.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår