Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Amway

Regnbuesalat

Oppskrifter

En sitrusfrisk salat som gir et ekstra løft til lette måltider og pikniker – og som er ekstra lett å tilberede!


iCook-produkter brukt:

  1. knivsett med 5 deler

  2. blandebollesett


Ingredienser:

  1. 250 g gulrot, skrellet og skåret i 1 cm store biter

  2. 370 g blomkål i små buketter

  3. 285 g brokkoli i små buketter

  4. 225 g pære, uten kjernehus og skåret i 1 cm store biter

  5. 250 g rødbeter, skrellet og skåret i 1 cm store biter

  6. 100 g olivenolje

  7. 30 g eplesidereddik

  8. 1 moden mango, skrellet og skåret i skiver

  9. juicen fra 1 lime

  10. 1 sjalottløk, skrellet og skåret i tynne skiver

  11. 1 ts salt

  12. ½ ts sort pepper

  13. 30 g finhakket koriander


Fremgangsmåte:

  1. Bland oppskårne gulrøtter, blomkål, brokkoli, pære og rødbeter i den største blandebollen.

  2. For å lage dressingen heller du olivenolje, eplesidereddik, mango, limejus, sjalottløk, salt, pepper og koriander i en kjøkkenmaskin eller blender. Bruk pulsfunksjonen 5–6 ganger til dressingen er godt blandet. (Hvis du ikke har en kjøkkenmaskin eller blender, kan du mose mangoen i den middels store blandebollen til du har en jevn masse. pisk inn resten av dressingingrediensene med en visp til alt er godt blandet.)

  3. Hell dressingen over de tilberedte grønnsakene, bland godt og server.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår