Regnbuesalat
Oppskrifter
En sitrusfrisk salat som gir et ekstra løft til lette måltider og pikniker – og som er ekstra lett å tilberede!
En sitrusfrisk salat som gir et ekstra løft til lette måltider og pikniker – og som er ekstra lett å tilberede!
iCook-produkter brukt:
knivsett med 5 deler
blandebollesett
Ingredienser:
250 g gulrot, skrellet og skåret i 1 cm store biter
370 g blomkål i små buketter
285 g brokkoli i små buketter
225 g pære, uten kjernehus og skåret i 1 cm store biter
250 g rødbeter, skrellet og skåret i 1 cm store biter
100 g olivenolje
30 g eplesidereddik
1 moden mango, skrellet og skåret i skiver
juicen fra 1 lime
1 sjalottløk, skrellet og skåret i tynne skiver
1 ts salt
½ ts sort pepper
30 g finhakket koriander
Fremgangsmåte:
Bland oppskårne gulrøtter, blomkål, brokkoli, pære og rødbeter i den største blandebollen.
For å lage dressingen heller du olivenolje, eplesidereddik, mango, limejus, sjalottløk, salt, pepper og koriander i en kjøkkenmaskin eller blender. Bruk pulsfunksjonen 5–6 ganger til dressingen er godt blandet. (Hvis du ikke har en kjøkkenmaskin eller blender, kan du mose mangoen i den middels store blandebollen til du har en jevn masse. pisk inn resten av dressingingrediensene med en visp til alt er godt blandet.)
Hell dressingen over de tilberedte grønnsakene, bland godt og server.
Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler