Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Amway

Eggesalat med avokado

Oppskrifter

Dette herlige, lette pålegget passer perfekt som forrett på varme sommerdager eller som en smårett til et glass vin.


iCook-produkter brukt:

  1. knivsett med 5 deler

  2. blandebollesett

  3. 1-liters gryte


Ingredienser:

  1. 2 egg

  2. 100 g agurk m/skinn i terninger

  3. 30 g vårløk i tynne skiver

  4. 2 avokadoer, uten skinn og steiner

  5. 3 ts rødvinseddik (2 + 1 ts)

  6. ½ teskje salt

  7. ½ ts sort pepper

  8. 1 ts chilisaus

  9. 30 g ruccola

  10. ½ ts olivenolje

  11. 8 helkornkjeks


Fremgangsmåte:

  1. Kok eggene i 10 minutter i en gryte.

  2. Hell agurkterningene og vårløkskivene i den mellomstore miksebollen.

  3. Mos avokadoen i den minste miksebollen. Tilsett 2 ts rødvinseddik, salt, sort pepper og chilisaus, og bland godt sammen. Hell avokadoblandingen i bollen med agurk og vårløk og bland alt godt sammen.

  4. Skyll eggene i kaldt vann. Skrell eggene, hakk dem i små biter og rør bitene inn i avokadoblandingen. Smak til med salt og pepper.

  5. Legg ruccolabladene på et serveringsfat. Drypp den siste teskjeen med rødvinseddik og 1 ts med olivenolje over, og vend bladene i dressingen. Anrett egg- og avokadoblandingen på ruccolabladene og server med helkornkjeks.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår