Eggesalat med avokado
Oppskrifter
Dette herlige, lette pålegget passer perfekt som forrett på varme sommerdager eller som en smårett til et glass vin.
Dette herlige, lette pålegget passer perfekt som forrett på varme sommerdager eller som en smårett til et glass vin.
iCook-produkter brukt:
knivsett med 5 deler
blandebollesett
1-liters gryte
Ingredienser:
2 egg
100 g agurk m/skinn i terninger
30 g vårløk i tynne skiver
2 avokadoer, uten skinn og steiner
3 ts rødvinseddik (2 + 1 ts)
½ teskje salt
½ ts sort pepper
1 ts chilisaus
30 g ruccola
½ ts olivenolje
8 helkornkjeks
Fremgangsmåte:
Kok eggene i 10 minutter i en gryte.
Hell agurkterningene og vårløkskivene i den mellomstore miksebollen.
Mos avokadoen i den minste miksebollen. Tilsett 2 ts rødvinseddik, salt, sort pepper og chilisaus, og bland godt sammen. Hell avokadoblandingen i bollen med agurk og vårløk og bland alt godt sammen.
Skyll eggene i kaldt vann. Skrell eggene, hakk dem i små biter og rør bitene inn i avokadoblandingen. Smak til med salt og pepper.
Legg ruccolabladene på et serveringsfat. Drypp den siste teskjeen med rødvinseddik og 1 ts med olivenolje over, og vend bladene i dressingen. Anrett egg- og avokadoblandingen på ruccolabladene og server med helkornkjeks.
Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler