Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Mangosorbe med mynte

Oppskrifter

Denne sorbeen lager du på bare noen sekunder. Den er forfriskende, lett å lage og perfekt for varme dager.

iCook-produkter brukt:

  1. knivsett med 5 deler

  2. 1-liters gryte

  3. 2-liters blandebolle i rustfritt stål med lokk


Ingredienser:

  1. 100 g sukker

  2. 100 ml vann

  3. 3 modne mangoer, skrellet og skåret i terninger

  4. Jus fra 1 lime

  5. En liten håndfull mynteblader til pynt


Fremgangsmåte:

  1. Hell vann og sukker i en gryte og kok opp over høy varme. Rør mens det koker opp. Skru ned varmen og la det småkoke i ca. 2–3 minutter, eller til sukkeret er oppløst. Sett til side til det er helt avkjølt.

  2. Hell mangoterninger, kald sukkersirup og limejus i en blender og mos til du får en jevn blanding.

  3. Hell mangoblandingen i en blandebolle og la den stå i fryseren i ca. 4 timer. Rør grundig hver halvtime.

  4. Lag kuler med en isskje og anrett i skåler. Pynt med mynteblader og nyt sorbeen!

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår