Mangosorbe med mynte
Oppskrifter
Denne sorbeen lager du på bare noen sekunder. Den er forfriskende, lett å lage og perfekt for varme dager.
Denne sorbeen lager du på bare noen sekunder. Den er forfriskende, lett å lage og perfekt for varme dager.
iCook-produkter brukt:
knivsett med 5 deler
1-liters gryte
2-liters blandebolle i rustfritt stål med lokk
Ingredienser:
100 g sukker
100 ml vann
3 modne mangoer, skrellet og skåret i terninger
Jus fra 1 lime
En liten håndfull mynteblader til pynt
Fremgangsmåte:
Hell vann og sukker i en gryte og kok opp over høy varme. Rør mens det koker opp. Skru ned varmen og la det småkoke i ca. 2–3 minutter, eller til sukkeret er oppløst. Sett til side til det er helt avkjølt.
Hell mangoterninger, kald sukkersirup og limejus i en blender og mos til du får en jevn blanding.
Hell mangoblandingen i en blandebolle og la den stå i fryseren i ca. 4 timer. Rør grundig hver halvtime.
Lag kuler med en isskje og anrett i skåler. Pynt med mynteblader og nyt sorbeen!
Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler