Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Smørstekte reker på en seng av romanosalat og appelsin

Oppskrifter

En lett, grønn salat med smakfulle, smørstekte reker og et overraskende innslag av sitrusfrukt. Perfekt for varme sommerdager.

iCook-produkter brukt:

  1. knivsett med 5 deler

  2. 1-liters gryte

  3. 4-liters suppegryte/dampkoker

  4. 30 cm non-stick-stekepanne

  5. 1-liters blandebolle i rustfritt stål med lokk


Ingredienser:

  1. 150 g aspargesbønner

  2. salt

  3. 12 ferske scampi (kongereker), renset

  4. 55 g smør

  5. 2 hvitløksfedd, knuste

  6. 1 kvist timian

  7. 50 g olivenolje

  8. 35 g appelsinjus

  9. 8 g Dijon-sennep

  10. en klype hakket estragon

  11. 10 g rødvinseddik

  12. salt og pepper

  13. 2 salathjerter av romanosalat, med bladene plukket fra hverandre

  14. 2 appelsiner, skrellet og delt i båter


Fremgangsmåte:

  1. Kok bønnene i kokende, saltet vann i ca. 5 minutter, eller til de er knapt møre. Skyll bønnene i iskaldt vann og hell av vannet ved å bruke dampkokeren som dørslag.

  2. Skyll rekene i kaldt vann og klapp dem tørre med kjøkkenpapir.

  3. Varm smøret i pannen, tilsett hvitløk og timian og sauter rekene i ca. 4 minutter. Sett til side.

  4. Visp olivenolje, appelsinjus, Dijon-sennep, estragon, rødvinseddik, salt og pepper godt sammen for å lage dressingen.

  5. Anrett salatbladene, bønnene, appelsinbåtene og rekene på en tallerken. Hell dressingen over salaten og server.


Tips:

Du kan lagre eventuelle rester i en blandebolle i rustfritt stål med matchende lokk.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Beslektet innhold

Utforsk flere iCook-oppskrifter

Mer
© StockFood

Kål, stekt søtpotet og pastinakksalat med fetaost, pekannøtter og granateple

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår