Gazpacho
Oppskrifter
Gazpacho er en deilig, forfriskende kald suppe som har sin opprinnelse i Andalusia i Spania. Den er laget med rå, friske grønnsaker og nytes spesielt ofte i de varme sommermånedene.
Gazpacho er en deilig, forfriskende kald suppe som har sin opprinnelse i Andalusia i Spania. Den er laget med rå, friske grønnsaker og nytes spesielt ofte i de varme sommermånedene.
iCook-produkter brukt:
knivsett med 5 deler
2-liters blandebolle i rustfritt stål med lokk
25 cm non-stick-stekepanne
Ingredienser:
1 kg søte tomater, som pære- eller klasetomater, i båter
1 grønn paprika, grovhakket
1 lite hvitløksfedd, knust
200 ml olivenolje
50 ml hvit eddik
salt og pepper
Valgfritt: 10 g NUTRIWAY All Plant Protein
Valgfritt: ciabattabrød i skiver
Valgfritt: agurk og rød/gul paprika i terninger
Fremgangsmåte:
Plasser tomater, grønn paprika og hvitløk i en blender og mos i 5 minutter eller til blandingen er helt jevn.
Sil gazpachosuppen gjennom en kjegleformet sil (eller en annen finmasket trådsil) ned i en blandebolle for å fjerne eventuelle biter.
Hell gazpachoen tilbake i blenderen og tilsett olje, eddik, salt og NUTRIWAY™ All Plant Protein, om ønsket. Blend på nytt.
Smak til gazpachoen med salt og pepper og tilsett litt vann hvis konsistensen er for tykk. Vel bekomme!
Valgfritt tilbehør
Rist ciabattaskivene i non-stick-stekepannen og server som tilbehør til gazpachoen. For å sette en frisk og fargerik spiss på retten kan du pynte suppen med terninger av agurk og gul og rød paprika.
Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler