Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Gazpacho

Oppskrifter

Gazpacho er en deilig, forfriskende kald suppe som har sin opprinnelse i Andalusia i Spania. Den er laget med rå, friske grønnsaker og nytes spesielt ofte i de varme sommermånedene.

iCook-produkter brukt:

  1. knivsett med 5 deler

  2. 2-liters blandebolle i rustfritt stål med lokk

  3. 25 cm non-stick-stekepanne


Ingredienser:

  1. 1 kg søte tomater, som pære- eller klasetomater, i båter

  2. 1 grønn paprika, grovhakket

  3. 1 lite hvitløksfedd, knust

  4. 200 ml olivenolje

  5. 50 ml hvit eddik

  6. salt og pepper

  7. Valgfritt: 10 g NUTRIWAY All Plant Protein

  8. Valgfritt: ciabattabrød i skiver

  9. Valgfritt: agurk og rød/gul paprika i terninger


Fremgangsmåte:

  1. Plasser tomater, grønn paprika og hvitløk i en blender og mos i 5 minutter eller til blandingen er helt jevn.

  2. Sil gazpachosuppen gjennom en kjegleformet sil (eller en annen finmasket trådsil) ned i en blandebolle for å fjerne eventuelle biter.

  3. Hell gazpachoen tilbake i blenderen og tilsett olje, eddik, salt og NUTRIWAY™ All Plant Protein, om ønsket. Blend på nytt.

  4. Smak til gazpachoen med salt og pepper og tilsett litt vann hvis konsistensen er for tykk. Vel bekomme!


Valgfritt tilbehør

Rist ciabattaskivene i non-stick-stekepannen og server som tilbehør til gazpachoen. For å sette en frisk og fargerik spiss på retten kan du pynte suppen med terninger av agurk og gul og rød paprika.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Beslektet innhold

Utforsk flere iCook-oppskrifter

Mer
© Amway

Festlig rødbetsuppe med tørkede fikner og hasselnøtter

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår