Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Spaghetti alla puttanesca

Oppskrifter

Spaghetti alla puttanesca er en italiensk rett som har sitt opphav i Napoli. Retten inneholder vanligvis passata, oliven, ansjos – og selvfølgelig spagetti.

iCook-produkter brukt:

  1. Wooden Cutting Board

  2. 5-Piece Knife Set

  3. 4-liters gryte med lokk

  4. 1-liters gryte med lokk

  5. 3-liters gryte med lokk

  6. 4-liters suppegryte/dampkoker

  7. 3-liters blandebolle

Ingredienser:

  1. 0,5 l buljong

  2. olivenolje

  3. 2 skrellede hvitløksfedd i tynne skiver

  4. 4 ansjosfileter, hakket

  5. 8 cherrytomater, halverte

  6. 10 sorte oliven uten stener

  7. 20 g kapers med væsken silt av

  8. 600 g passata

  9. 180 g spagetti

  10. Salt etter smak

  11. En liten bunt bladpersille, hakket

  12. 100 g ferskrevet parmesan (kan utelates)

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp lettsaltet vann i en 4-liters suppegryte/dampkoker. Lag buljong i en 1-liters gryte med lokk i henhold til instruksjonene på pakken.

  2. I mellomtiden varmer du opp olivenolje i en 3-liters gryte med lokk på middels varme. Vent til oljen er varm, tilsett hvitløk og rør i ca. 10–20 sekunder til det dufter. Tilsett hakket ansjos og halverte tomater, rør i 1 minutt og tilsett oliven og kapers. Rør i 20–30 sekunder. Tilsett passata, kok opp og la det småkoke i 5 minutter på lav varme. Tilsett buljongen gradvis mens sausen småkoker. Det siste trinnet skal ta omtrent 20 minutter.

  3. Vent til det lettsaltede vannet koker opp, tilsett spagettien og kok den til den er al dente (har litt bit igjen). Sil av vannet i den 4-liters suppegryten/dampkokeren – den fungerer flott som dørslag – og ta vare på halvparten av kokevannet i en 3-liters blandebolle.

  4. Hell den kokte spagettien i sausen og løs opp sausen med litt pastavann om det er behov for det. Server med litt mer saus på toppen og garnert med persille.

Du kan også tilsette ferskrevet parmesanost på toppen.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår