Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Ovnsbakt ørret med grønnsaker og oliven

Oppskrifter

iCook-produkter brukt:

  1. Wooden Cutting Board

  2. 5-Piece Knife Set

  3. Blandeboller

  4. 2-liters gryte med lokk

Ingredienser:

  1. 400 små poteter, skrellet og halvert

  2. olivenolje

  3. salt og nymalt pepper etter smak

  4. 2 små sjalottløk, delt i fire biter

  5. 1 rød paprika, grovstrimlet

  6. 2 hele ørreter eller 4 ørretfileter

  7. saften av 2 sitroner

  8. én bunt persille, revet i grove biter

  9. 20 g urtesmør

  10. 50 g soltørkede tomater, grovhakkede

  11. 100 g grønne oliven fylt med paprika

  12. 100 g blandet grønn bladsalat (kan utelates)


Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen til 180 °C.

  2. Kok potetene i en iCook 2-liters gryte med lokk i 10 minutter. Sil av vannet og hell potetene i en middels iCook-blandebolle. Vend potetene i litt olivenolje tilsatt salt og pepper etter smak. Dekk en bakepanne med bakepapir – sørg for at du har nok bakepapir til å lage en pakke litt senere i prosessen.

  3. Spre potetene, sjalottløken og paprikastrimlene ut over bakepapiret på bakepannen og sett pannen i ovnen i 5 minutter til de begynner å få farge.

  4. Rens og fileter ørretene og sørg for at du fjerner alle tykkfiskbeinene.

  5. Legg filetene på toppen av grønnsakene og strø over litt salt og pepper. Press litt sitronsaft over fisken og strø på persille. Brett bakepapiret over ingrediensene for å lage en pakke. Sørg for at alle kantene er tette og stek pakken i ovnen i 10–12 minutter.

  6. Brett ut papiret for å sjekke om ørreten er stekt. Hvis fiskekjøttet er ugjennomsiktig og flaker lett opp, er fisken ferdigstekt. Hvis ikke, forsegler du pakken igjen og setter den tilbake i ovnen i noen minutter til.

  7. Ta bakepannen ut av ovnen, løft pakken av pannen og sett den til side. Pakk opp og tilsett urtesmøret mens fisken er varm.

  8. Hell olivenolje i den varme bakepannen og legg grønnsakene og ørreten i pannen. Strø over soltørket tomat og stek til grønnsakene får litt farge. Ta pannen ut av ovnene, strø over oliven og la det stå og hvile i noen minutter. Server retten varm.

Valgfritt tilbehør: frisk bladsalat vendt i salt og olivenolje

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår