Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS

Biff med vegetabilsk salsa

Oppskrifter

Total forberedelsestid: 15-20 min / Porsjoner: 4 / Energiverdi: 506 kcal per porsjon

Kjøkkenutstyr:

  1. 30 cm non-stick stekepanne med herdet glasslokk

  2. 1 eller 2 liter kasserolle med lokk

  3. Blandeskål med lokk

Ingredienser:

  1. 4 biff okseribbe, 230 g hver

  2. 3 paprika (grønn, gul og rød)

  3. 4 middels tomater

  4. 4 kvist koriander

  5. 1 ss Extra Virgin olivenolje

  6. 1 ss rødvinseddik

  7. ½ hode av isbergsalat

  8. salt og pepper

Næringsinformasjon per 1 porsjon:

  1. Protein – 41.8 g

  2. Fett – 32.3 g

  3. Karbohydrater – 12.1 g

  4. Energiverdi – 506.4 kcal

  5. Kolesterol – 238 mg

  6. Glykemisk indeks – 25 (lav)

Forberedelsesmetode:

  1. Smør kjøttstykkene inn i olje, smak til med salt og pepper og la marinere i 10 minutter

  2. Del paprika grovt og kok dem i kasserolle i 5-7 minutter til de blir enkle å skrelle. Avkjøl dem deretter under kaldt vann, skrell, klapp tørt med et papirhåndkle og finhakk med en kniv.

  3. Lett stikk en kniv i tomatene,, senk dem ned i kokende vann i 5-10 sekunder, skrell dem deretter i små terninger. Kombiner terningerne med hakkede paprika, tilsett vineddik, litt olivenolje, salt, pepper og la blandingen sette seg.

  4. Forvarm stekepannen. Klapp biffen med et papirhåndkle for å fjerne overflødig olje og stek til de er gyldenbrune på begge sider. Dekk deretter til med lokket og stek i ytterligere 5 minutter.

  5. Når biffen er godt ferdig, legger du den på et severingsfat og server med grønnsaksalsa og isbergblader på siden.

Beslektet innhold

Utforsk flere iCook-oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår