Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Amway

Purreløk med yoghurt- og balsamicodressing

Oppskrifter

Samlet tilberedningstid: 60 min / Porsjoner: 4 / Energi: 96 kcal hver

Kjøkkenutstyr:

  1. Senior sauterpanne med lokk

  2. Blandebolle med lokk

Ingredienser:

  1. 6 purreløker

  2. 250 ml yoghurt naturell

  3. 4 kvaster koriander

  4. 4 kvaster estragon

  5. 1 ss balsamico

  6. 1 ts honning (blandet med balsamico)

  7. 1 ts sennepskorn

  8. salt og pepper

Næringsinnhold per porsjon:

  1. Protein – 6,1 g

  2. Fett – 2,1 g

  3. Karbohydrater – 13,2 g

  4. Energi – 96,4 kcal

  5. Kolesterol – 5,6 mg

  6. Glykemisk indeks – 25 (lav)

Tilberedning:

  1. Skjær purreløkene i 10 cm lange biter på tvers. Skyll godt og surr litt kjøkkenhyssing rundt hver bit slik at de holder formen. Hyssingen kan erstattes med dampede strimler av selve purreløken.

  2. Kok opp vann i en senior sauterpanne med lokk og tilsett salt. Legg de tilberedte purreløkbitene i det varme, saltede vannet. Kok opp vannet på nytt og småkok i 15–20 minutter med VITALOK tilberedningsmetode. Dette betyr at det opprettes en fuktbarriere mellom pannen og lokket slik at maten beholder flere næringsstoffer og mer smak.

  3. La purreløkene avkjøles etter koking, klapp bitene tørre med kjøkkenpapir og anrett dem på et serveringsfat.

  4. Tilbered yoghurtdressingen ved å røre sammen finhakkede urter, sennepskorn, yoghurt naturell, salt og pepper til en jevn blanding. Kjøl ned dressingen.

  5. Hell yoghurtdressingen over purreløken på serveringsfatet, og drypp balsamico- og honningblandingen over. Retten kan gjerne stå i kjøleskapet en stund slik at purreløken trekker til seg smak fra dressingen.

Beslektet innhold

Utforsk flere iCook-oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår