Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Getty Images

Russisk «Sild under pels»-salat

Oppskrifter

Ingredienser:

  1. 2 rødbeter

  2. 3 poteter

  3. 3 gulrøtter

  4. 230 g lettsaltede sildefileter (ev. utvannet spekesild)

  5. 2 sursøte epler

  6. 1 renset og finhakket løk

  7. 2 egg

  8. 200 g majones

  9. noen få persillekvaster

Tilberedning:

  1. Hell væsken av sildefiletene

  2. Kok rødbetene i 30–40 minutter i en 3-liters kjele og potetene og gulrøttene i 20–25 minutter i en 2-liters kjele. La grønnsakene stå til de er avkjølt.

  3. Hardkok eggene i en 1-liters kjele. Sett eggene til side til de er avkjølt.

  4. Skrell potetene og rødbetene. Bruk gummihansker for å unngå rødbetflekker.

  5. Skjær sildefileter, poteter, gulrøtter og epler i små terninger med en kniv fra iCook-knivsettet (ca. 0,5 cm store terninger).

  6. Skrell eggene og riv dem på en iCook Large Grater. Legg eggene i en bolle i rustfritt stål med lokk på, og sett bollen i kjøleskapet.

  7. Riv rødbetene.

  8. Legg et lag med potetterninger på et serveringsfat og tilsett majones. Legg et lag med sild og løk på toppen av potetene og tilsett salt og majones. Legg et lag med gulrøtter og rødbeter på toppen av sildelaget og tilsett salt og majones. Legg eplebitene på toppen.

  9. Jevn til kantene og dekk toppen og sidene med majones. Dekk med plastfolie og sett salaten i kjøleskapet i noen timer eller over natten.

  10. Pynt med de revne eggene og persillen før servering.

Beslektet innhold

Tradisjonell marinert sild

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår