Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Getty Images

Pasta al Forno med ricotta og hjemmelaget tomatsaus

Oppskrifter

Denne retten ligner på lasagne, som er et typisk italiensk måltid, og er enkel å tilberede. Den står seg godt i kjøleskapet og egner seg ypperlig til «restefest».

Ingredienser:

  1. 750 g Fusilli Amway™

  2. 1 salatløk, finhakket

  3. 1 tørket rød chili, hakket

  4. 2 fedd hvitløk, finhakket

  5. 2 bokser hakkede tomater (2 x 400 g)

  6. en håndfull friske basilikumblader, hakkede

  7. 200 g ricotta

  8. flere håndfuller med revet parmesan

  9. 100 g revet mozzarellaost

  10. Extra Virgin Olive Oil AMWAY™

  11. salt og sort pepper

Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen til 200 °C og kok opp en iCook Stock Pot fylt med saltet vann. Når vannet koker, tilsetter du pasta, og fortsett å koke til det er 3–4 minutter igjen av koketiden som er oppgitt på pakken.

  2. Hell av vannet og sett pastaen til side. I mellomtiden heller du litt olivenolje i en iCook non-stick-stekepanne og steker løk, hvitløk og chili på lav til middels varme i 5 til 10 minutter, eller til løken har myknet.

  3. Tilsett tomatene og la sausen småkoke i 5 til 10 minutter.

  4. Smør en stor, rektangulær ildsfast form med olivenolje. Hell et lag med saus i bunnen av formen og tilsett et lag pasta.

  5. Tilsett resten av sausen og pastaen lagvis til du har brukt opp alt. Strø revet mozzarellaost over til slutt.

  6. Stek i ovnen i 15 minutter til osten på toppen er gyllenbrun.

Beslektet innhold

Utforsk flere iCook-oppskrifter

Mer

Aubergineruller med urter og kremost

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår