Fersken i et teppe
Oppskrifter
Disse bakte ferskenene innsvøpt i flaket kaneldeig oser av saftig sødme.
Disse bakte ferskenene innsvøpt i flaket kaneldeig oser av saftig sødme.
Ingredienser:
325 g hvetemel
80 g strøsukker
175 g kaldt smør i terninger
2 eggeplommer
1–2 ss isvann
6 fersken
2 kanelstenger, delt i stilker
1/2 ss malt kanel
eggvask
Tilberedningsmetode:
Bland hvetemel, sukker og smør i en kjøkkenmaskin. Ha i egg og vann for å forme en deig. La stå i 1 time.
Skjær ut seks sirkler fra deigen, dekk ferskenene og forsegl på toppen.
Skjær ut blader fra deigen som er igjen og fest dem på ferskenene. Legg til kanelstilker.
Legg på et brett. Pensle med eggvask, strø over sukker og kanel og stek på 160°C i 35 min.
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler