Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Fersken i et teppe

Oppskrifter

Disse bakte ferskenene innsvøpt i flaket kaneldeig oser av saftig sødme.

Ingredienser:

  1. 325 g hvetemel

  2. 80 g strøsukker

  3. 175 g kaldt smør i terninger

  4. 2 eggeplommer

  5. 1–2 ss isvann

  6. 6 fersken

  7. 2 kanelstenger, delt i stilker

  8. 1/2 ss malt kanel

  9. eggvask

Tilberedningsmetode:

  1. Bland hvetemel, sukker og smør i en kjøkkenmaskin. Ha i egg og vann for å forme en deig. La stå i 1 time.

  2. Skjær ut seks sirkler fra deigen, dekk ferskenene og forsegl på toppen. 

  3. Skjær ut blader fra deigen som er igjen og fest dem på ferskenene. Legg til kanelstilker.

  4. Legg på et brett. Pensle med eggvask, strø over sukker og kanel og stek på 160°C i 35 min.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår