Bærpai
Oppskrifter
Den nydelige balansen av søt butterdeig og paifylling gjør denne paien til en flar favoritt.
Den nydelige balansen av søt butterdeig og paifylling gjør denne paien til en flar favoritt.
Ingredienser:
225 g hvetemel
110 g smør i terninger
80 g strøsukker
1 egg
1–2 ss kaldt vann
eggvask
300 g utgropede kirsebær
225 g bringebær
225 g blåbær
150 g hakkede jordbær
175 g strøsukker
40 g maismel
2 ss sitronjuice
Oppskrift:
Bland mel, smør og sukker i en kjøkkenmaskin. Ha i egg og vann for å forme en deig. La stå i 30 min.
Bruk deigen til å dekke en paiform (spar deigen som blir igjen). Prikk bakverket og blind-bak (med papir og bønner) på 180°C i 15 min. Fjern papiret og bønnene og stek i 5 min. Fjern og kjøl ned.
Stek frukten i en iCook™ pan i 10 min. Ha i sukker, maismel og sitronjuice. Hell det i bakverket når det har blitt tykt.
Dekk paien med et lokk ved å bruke resten av deigen. Pensle med eggvask og stek i 20 min.
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.
Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler