Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Bærpai

Oppskrifter

Den nydelige balansen av søt butterdeig og paifylling gjør denne paien til en flar favoritt.

Ingredienser:

  1. 225 g hvetemel

  2. 110 g smør i terninger

  3. 80 g strøsukker

  4. 1 egg

  5. 1–2 ss kaldt vann

  6. eggvask

  7. 300 g utgropede kirsebær

  8. 225 g bringebær

  9. 225 g blåbær

  10. 150 g hakkede jordbær

  11. 175 g strøsukker

  12. 40 g maismel

  13. 2 ss sitronjuice

Oppskrift:

  1. Bland mel, smør og sukker i en kjøkkenmaskin. Ha i egg og vann for å forme en deig. La stå i 30 min.

  2. Bruk deigen til å dekke en paiform (spar deigen som blir igjen). Prikk bakverket og blind-bak (med papir og bønner) på 180°C i 15 min. Fjern papiret og bønnene og stek i 5 min. Fjern og kjøl ned.

  3. Stek frukten i en iCook™ pan i 10 min. Ha i sukker, maismel og sitronjuice. Hell det i bakverket når det har blitt tykt.

  4. Dekk paien med et lokk ved å bruke resten av deigen. Pensle med eggvask og stek i 20 min.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår