Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Lammekoteletter, artisjokker og fylte vinblader

Oppskrifter

Nivå: medium
iCook-produkter som brukes: 5-Piece Knife Set; Multi-Purpose Shears; Mixing Bowl; 8L Stock Pot med lokk

Ingredienser:

  1. 6 lammekoteletter

  2. 6 artisjokkskiver

  3. 300 g kjøttdeig

  4. 2 løk

  5. 200 g ris

  6. 100 g fin bulgur

  7. ½ knippe persille

  8. 200 g vinblader

  9. 1 hakket tomat

  10. 1 teskje spisskummen

  11. 1 teskje gurkemeie

  12. 1 spiseskje tomatsaus

  13. 110 ml olivenolje

  14. 2 fedd hvitløk

  15. salt, svart pepper

Metode:

  1. Hakk kjøtt, løk, hvitløk og tomater med iCook Knife og klipp persillen ved å bruke Multi-Purpose Shears.

  2. Bland alt sammen med bulgur, ris, krydder og olivenolje i Mixing Bowl.

  3. Kna i 10–15 minutter og fyll og rull deretter vinbladene.

  4. Legg tre lammekoteletter i iCook Stock Pot. Legg artisjokkene over, etterfulgt av to lag med vinblader og deretter lammekoteletter og artisjokker, og til slutt ytterligere to lag med vinblader.

  5. Hell over olivenolje og tomatsaus.

  6. Kok på komfyren på høy varme og la det deretter småkoke i 40 minutter.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår