Nivå: medium
iCook-produkter som brukes: 5-Piece Knife Set; Multi-Purpose Shears; Mixing Bowl; 8L Stock Pot med lokk
Ingredienser:
6 lammekoteletter
6 artisjokkskiver
300 g kjøttdeig
2 løk
200 g ris
100 g fin bulgur
½ knippe persille
200 g vinblader
1 hakket tomat
1 teskje spisskummen
1 teskje gurkemeie
1 spiseskje tomatsaus
110 ml olivenolje
2 fedd hvitløk
salt, svart pepper
Metode:
Hakk kjøtt, løk, hvitløk og tomater med iCook Knife og klipp persillen ved å bruke Multi-Purpose Shears.
Bland alt sammen med bulgur, ris, krydder og olivenolje i Mixing Bowl.
Kna i 10–15 minutter og fyll og rull deretter vinbladene.
Legg tre lammekoteletter i iCook Stock Pot. Legg artisjokkene over, etterfulgt av to lag med vinblader og deretter lammekoteletter og artisjokker, og til slutt ytterligere to lag med vinblader.
Hell over olivenolje og tomatsaus.
Kok på komfyren på høy varme og la det deretter småkoke i 40 minutter.