Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Istockphoto

Fusili med kylling og soltørkede tomater

Oppskrifter

Nivå: medium
iCook-produkter som brukes: 4L Stock Pot med lokk; 5-Piece Knife Set; Mixing Bowl

Ingredienser::

  1. 300 g fusilli-pasta

  2. 10 soltørkede tomater

  3. 300 g kyllingfilet

  4. 6 store hvite sopper

  5. 3 fedd hvitløk

  6. 200 ml matfløte

  7. salt og pepper

  8. 3 glass eSpringTM-vann

Metode:

  1. Bruk iCook Santoku Knife til å skjære kyllingen i store biter, finhakk hvitløken, del soppen og de soltørkede tomatene i to.

  2. Varm opp iCook 4L Stock Pot og tilsett olivenolje. Stek kyllingen til den blir gylden. Ha i hvitløk og soltørkede tomater og rør rundt. Rør inn soppen.

  3. Hell i eSpring-vann, krydre og la det koke, rør deretter i fløten. Hell i Italiensk fusilli-pasta. La det småkoke i 30 minutter, rør rundt en gang iblant til sausen blir tykkere.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår