Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Tranebærpai uten bunn

Oppskrifter

Ingredienser:

  1. 120 g hvetemel

  2. 180 g brunt sukker

  3. ¼ ts salt

  4. 400 g tranebær (eller tyttebær eller sure kirsebær)

  5. 75 g hakkede valnøtter

  6. 120 g smeltet smør

  7. 2 sammenvispede egg

  8. 1 ts mandelekstrakt

Oppskrift:

  1. Forvarm ovnen til 175 °C.

  2. Bland sammen mel, sukker og salt. Rør inn bær og valnøtter. Rør deretter inn smør, vispet egg og mandelekstrakt.

  3. Spre røren utover i en non-stick-paiform.

  4. Stek paien ved 175 °C i 40 minutter.

  5. Server med vaniljeis (valgfritt).

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår