Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Torsk med mandelfyll og pannestekte poteter

Oppskrifter


Ingredienser:

Mandelfyll

  1. 2 knuste hvitløksfedd

  2. ½ liten rødløk, skåret i små terninger

  3. 3 ss olivenolje

  4. 300 g grovt brød, skåret i terninger på 12 cm.

  5. 2 ss hakket gressløk

  6. ½ ts knust pepper

  7. 3 ss tørket estragon (eller dill/basilikum)

  8. 60 g smeltet smør

  9. 30–50 ml varmt vann

  10. 60 g hakkede, ristede mandler

Fisk

  1. 4 torskefileter

  2. 8–10 baconstrimler (valgfritt)

  3. Salt og sitron til garnityr

Ovnsstekte poteter

  1. 680 g halverte babypoteter

  2. 1 ts løkpulver

  3. 1 ts hvitløkspulver

  4. 3–4 klyper salt

  5. 2 ss usaltet smør

  6. 1 ss olivenolje

  7. 250 ml kaldt vann


Tilberedning:

Mandelfyll:

  1. Sauter hvitløken og løken i olivenolje til den er myk, men ikke brunet. Trekk pannen av varmen og bland løken sammen med resten av fyllet.

Torsk:

  1. Skyll torskefiletene under kaldt vann og tørk med kjøkkenpapir.

  2. Spre fyllet jevnt over hver torskefilet, men la det stå igjen en tom stripe på 2 cm nederst på fileten.

  3. Rull filetene sammen og fest med en tannpirker, om nødvendig. Hvis du vil bruke bacon, legger du baconstrimler under fileten og ruller dem stramt rundt torskerullen.

  4. Legg de sammenrullede filetene i en 30 cm iCook non-stick-stekepanne med lokk. Sørg for at det er 1–2 cm mellom hver torskerull slik at luften kan sirkulere rundt rullene.

  5. Stek de fylte torskerullene på den ene siden i 8–12 minutter. Vend rullene og stek i ytterligere 8–12 minutter.

Poteter

  1. Legg potetene i en iCook 4L kasserolle, dekk med 250 mm kaldt vann og kok i 15 minutter. Hell av vannet og sett potetene til side.

  2. Varm opp den 25 cm iCook non-stick-stekepannen på middels varme og tilsett smør og olivenolje. Når smøret har smeltet, tilsetter du babypotetene og rører rundt.

  3. Strø hvitløkspulver og løkpulver over potetene, bland forsiktig inn og stek på middels varme til pulveret mørkner og blir hardt.

  4. Smak til med salt og pepper og avkjøl i 15 minutter før servering.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår