Ingredienser:
-
Sopp med vegetarfyll
-
1 rød paprika
-
40 g ovnsbakt rød paprika i biter
-
½ middels stor løk
-
3 vårløk
-
1 ts oregano
-
6 ss brødsmuler
-
4 ss revet parmesanost
-
30 g frisk persille
-
2 ss olivenolje
-
½ ss salt, eller etter smak
-
¼ ts knust pepper, eller etter smak
Tilberedning:
-
Børst rusk og jord av soppen og fjern stilkene.
-
Finhakk halvparten av soppstilkene og kast resten. Hakk løk, vårløk, rød paprika, ovnsbakt rød paprika og persille.
-
Varm opp olivenoljen i en 25 cm iCook non-stick-stekepanne. Hell de hakkede soppstilkene, paprika, vårløk og løk i pannen og sauter. Stek i 5 minutter til paprika og løk er møre, og tilsett deretter oregano, salt og knust pepper.
-
Tørk av pannen med kjøkkenpapir og legg sopphattene opp-ned i pannen. Legg en raus skje med fyll i hver sopphatt.
-
Sett pannen, med lokket på, på koketoppen over lav varme.
-
Stek i 15 minutter eller til soppen er gjennomstekt.