Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Sopp med vegetarfyll

Oppskrifter


Ingredienser:

  1. Sopp med vegetarfyll

  2. 1 rød paprika

  3. 40 g ovnsbakt rød paprika i biter

  4. ½ middels stor løk

  5. 3 vårløk

  6. 1 ts oregano

  7. 6 ss brødsmuler

  8. 4 ss revet parmesanost

  9. 30 g frisk persille

  10. 2 ss olivenolje

  11. ½ ss salt, eller etter smak

  12. ¼ ts knust pepper, eller etter smak


Tilberedning:

  1. Børst rusk og jord av soppen og fjern stilkene.

  2. Finhakk halvparten av soppstilkene og kast resten. Hakk løk, vårløk, rød paprika, ovnsbakt rød paprika og persille.

  3. Varm opp olivenoljen i en 25 cm iCook non-stick-stekepanne. Hell de hakkede soppstilkene, paprika, vårløk og løk i pannen og sauter. Stek i 5 minutter til paprika og løk er møre, og tilsett deretter oregano, salt og knust pepper.

  4. Tørk av pannen med kjøkkenpapir og legg sopphattene opp-ned i pannen. Legg en raus skje med fyll i hver sopphatt.

  5. Sett pannen, med lokket på, på koketoppen over lav varme.

  6. Stek i 15 minutter eller til soppen er gjennomstekt.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår