Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Søte nalysnyky – ukrainske pannekaker

Oppskrifter


iCook-utstyr brukt: 25 cm non-stick stekepanne, rørebolle i rustfritt stål 1 L, blender, gryte 1 L


Ingredienser for pannekakene:

 1. 2 egg

 2. 500 ml melk

 3. 2 ss vegetabilsk olje

 4. 1 ss sukker

 5. 200 g hvetemel

 6. 1 ts bakepulver

 7. en klype salt


Ingredienser for fyllet:

 1. 30 g valnøtter

 2. 500 g cottage cheese

 3. 2 store ss honning


Ingredienser for bærsausen:

 1. 300 g frossen bærblanding

 2. 3 ss appelsinjus


Tilberedning:

 1. Visp sammen egg, sukker og salt i en stor bolle til blandingen er lett og luftig. Tilsett vegetabilsk olje og melk og visp alt godt sammen.

 2. Når ingrediensene er godt blandet, sikter du i bakepulver og mel gradvis mens du rører for å unngå at det klumper seg. Visp til du når en jevn, ganske flytende konsistens.

 3. Varm pannen på middels varme og tilsett litt vegetabilsk olje. Hell en liten mengde røre i den varme pannen og vipp pannen rundt til røren dekker bunnen i et tynt lag.

 4. Stek pannekaken på middels varme i ca. ett minutt, eller til den blir gyllenbrun. Vend pannekaken med en stekespade og stek i et halvt minutt til. Fortsett med denne prosessen til røren er oppbrukt. Sett pannekakene til side.

 5. Når du skal lage fyllet, blender du først valnøttene til de er grovhakket. Tilsett cottage cheese og honning og fortsett å blende til alle ingrediensene er godt blandet. Sett blandingen til side.

 6. For å lage bærsausen varmer du opp gryten på middels varme før du heller bærene og jusen i gryten. Så snart bærene når kokepunktet, reduserer du varmen og lar dem småkoke i fem minutter, eller til bærene får en sauslignende konsistens. Sett blandingen til side.

 7. Hent frem pannekakene og fyllet. Pannekakene skal nå brettes i konvoluttform til en nalysnyky. Spre et jevnt lag med cottage cheese-fyll på den øverste fjerdedelen av pannekaken og brett høyre og venstre side av pannekaken inn mot midten. Rull ovenfra der fyllet sitter til hele pannekaken er rullet sammen.

 8. Til slutt tømmer du den varme bærsausen over pannekakene og serverer med tørkede aprikoser eller rosiner. Vel bekomme!

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår