Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Kremet suppe med erter, mynte og krutonger

Oppskrifter


iCook-utstyr brukt: favorittkniven fra iCook-knivsettet med fem kniver, 25 cm non-stick stekepanne, gryte med lokk 3 L, blender


Ingredienser:

  1. 300 g frosne erter

  2. 20 g mynteblader

  3. 100 g spinatblader

  4. 1 finhakket gul løk

  5. 3–4 finhakkede fedd hvitløk

  6. 100 g kremfløte

  7. 300 ml god kraft/buljong

  8. 4 brødskiver

  9. 3 ss olivenolje

  10. 1 ss sitronsaft

  11. 1 ts balsamico


Oppskrift:

  1. Hell litt olivenolje i gryten og sett den på middels varme. Når oljen er oppvarmet, tilsetter du løken og rører til den har myknet.

  2. Tilsett frosne erter, spinat og mynte. Lukk og fest lokket på gryten slik at VITALOK-prosessen starter. Reduser varmen til det laveste nivået og la det stå i 10 minutter – du må ikke ta av lokket i løpet av denne tiden.

  3. Mens grønnsakene koker, skjærer du skorpen av brødskivene og skjærer skivene i 2 cm små biter. Rist brødbitene i stekepannen på middels varme.

  4. I en liten bolle blander du olivenolje, finhakket hvitløk, sitronsaft, balsamico, salt og pepper. Når ingrediensene er blandet, heller du blandingen over krutongene og steker videre til væsken har fordampet.

  5. Når grønnsakene har kokt i 10 minutter, tar du av lokket og tilsetter varm kraft og kremfløte. Blend med stavmikser til suppen blir glatt og kremete. Du kan også blende suppen i iCook-blenderen hvis du lager en mindre porsjon.

  6. Server suppen med en skje fløte og krutongene på toppen. Vel bekomme!

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Beslektet innhold

Utforsk flere iCook-oppskrifter

Mer
© Amway

Festlig rødbetsuppe med tørkede fikner og hasselnøtter

Oppskrifter

Mer

Gresskar- og søtpotetsuppe med kokosmelk

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår