Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Plommesyltetøy med kanelsmak

Oppskrifter

Ingredienser:

  1. 2 kg plommer, grovhakket og uten steiner

  2. 200 ml lunkent vann

  3. 2 kg granulert sukker

  4. 2 ts malt kanel

  5. 1 ss sitronsaft

iCook-utstyr brukt: 8 L Dutch oven

Tilberedning:

  1. Hell de hakkede plommene i den store gryten og tilsett vann. Kok opp og la blandingen småkoke i 10 minutter eller til frukten er mør. Tilsett sukker, kanel og sitronsaft. Sukkeret skal oppløses uten at blandingen koker.

  2. Skru opp varmen og la blandingen fosskoke i fem minutter. Ta tefatet ut av fryseren og test om syltetøyet stivner (se artikkelen). Hvis det ikke rynker seg, koker du syltetøyet i et par minutter til , før du prøver på nytt.

  3. Ta gryten av varmen og la den stå i 15 minutter. Rør innimellom, slik at store fruktklumper fordeles i syltetøyet og ikke synker til bunnen når du heller syltetøyet på glass. Hell syltetøyet på varme glass med en øse. Skru lokkene tett til og la glassene stå til de er avkjølt.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår