Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Lettvint bringebærsyltetøy

Oppskrifter

Ingredienser:

  1. 500 g friske bringebær

  2. 800 g granulert sukker

iCook-utstyr brukt: senior sauté pan, 4 L stock pot and lid

Tilberedning:

  1. Forvarm ovnen til 120 °C og hell sukkeret i pannen. Varm i ovnen i 15 minutter.

  2. Legg bringebærene i den store gryten og kok opp over høy varme. Knus bærene med en potetstapper mens de koker opp, og kok i ett minutt under konstant omrøring. Tips: De yngste familiemedlemmene setter gjerne pris på at du siler ut frøene før du fortsetter.

  3. Tilsett det varme sukkeret i gryten og kok til blandingen blir geleaktig. Sjekk om det rynker seg med et tefat (se artikkelen).

  4. Ta gryten av varmen og la den stå i 15 minutter. Rør innimellom, og hell deretter syltetøyet på varme glass med en øse. Skru lokkene tett til og la syltetøyet stå til det er avkjølt.

Last ned oppskriften her i PDF-format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår