Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Tradisjonell lammetandoori – tandir kebab

Oppskrifter

Vanskelighetsgrad: Lett
Du trenger: iCook 8 L stor gryte med lokk
Ingredienser: 3 kg lammelår (benløs, frossent), 400 g indrefilet av lam (frossen), ½ ts salt, ½ ts sort pepper, 1 ss spisskummen, 1 ss tørket timian
Fremgangsmåte

  1. Legg det frosne lammelåret og indrefileten av lam direkte i gryten og strø over salt, sort pepper, spisskummen og tørket timian. Sett på lokket og la det stå på komfyren på laveste varme.

  2. La det småkoke i 2,5 time uten å ta av lokket. Når lokket er på, sørger dampfunksjonen til iCook-gryten for at kjøttet kokes effektivt og skånsomt i et lufttett miljø.

  3. Slå av varmen så er lammetandoorien klar for servering!

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Beslektet innhold

Utforsk flere iCook-oppskrifter

Mer

Festgulasj med melboller, vårsalat og pære med tranebærfyll

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår