Tilberedelsestid: 35 minutter
Porsjoner: 4
Sjømat- og grønnsakssalat, ingredienser:
50 ml olivenolje
100 g hagebønner, renset
1 aubergine, skåret i terninger
1 rød paprika, uten frø og skåret i tynne skiver
1 gul paprika, uten frø og skåret i tynne skiver
1 ss gressløk, finhakket
1 ss persilleblader, finhakket
200 g reker, skrelt og renset
150 g blekksprutringer, vasket
125 g ferdigkokt muslingkjøtt
Saften av 1/2 sitron
Salt og pepper
Tilberedning:
Kok opp lettsaltet vann i den 3-liters iCook-kjelen, og kok bønnene i 1–2 minutter til de er akkurat såvidt møre. Sil av vannet og legg bønnene rett over i isvann.
Varm opp halvparten av olivenoljen i en stor iCook-stekepanne eller -gryte på moderat varme.
Stek rekene, blekksprutringene og auberginen med litt salt og pepper i 3–4 minutter. Snu og rør litt innimellom.
Ha i de ferdigkokte muslingene et minutt før rekene og blekkspruten er ferdige, så de blir varme. Ta av varmen og overfør til en blandebolle.
Ha i paprikaen og bønnene og bland salaten. Hell over resten av olivenoljen og sitronsaften og smak til med salt og pepper.
Ha over i serveringsboller, og strø over persille og gressløk. Server med en gang, sammen med den smakssterke soyadressingen.
Merk: Som alternativ kan du erstatte sjømaten med kylling hvis du foretrekker det. Hvis det blir rester til overs, kan du plassere dem i en av de rustfrie blandebollene fra iCook. Når alle har spist seg mette, kan du enkelt forsegle blandebollen med det tilhørende lokket.
Gi salaten et ekstra kick med denne smakssterke soyadressingen.

Soyadressing, ingredienser:
6 ss olivenolje
1 ss soyasaus
3 ss rødvinseddik
3–4 ss presset sitronsaft
1 hakket rød chili (jo mer du bruker, jo sterkere blir smaken!)
1/2 hvitløksfedd, finhakket
2 ss honning
Salt og pepper
Tilberedning:
Bland alle ingrediensene i en iCook-blandebolle.
Visp gradvis kraftigere, og smak til med salt og pepper etter ønske.