Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Sjømat- og grønnsakssalat med soyadressing

Oppskrifter

Tilberedelsestid: 35 minutter

Porsjoner: 4

Sjømat- og grønnsakssalat, ingredienser:

  1. 50 ml olivenolje

  2. 100 g hagebønner, renset

  3. 1 aubergine, skåret i terninger

  4. 1 rød paprika, uten frø og skåret i tynne skiver

  5. 1 gul paprika, uten frø og skåret i tynne skiver

  6. 1 ss gressløk, finhakket

  7. 1 ss persilleblader, finhakket

  8. 200 g reker, skrelt og renset

  9. 150 g blekksprutringer, vasket

  10. 125 g ferdigkokt muslingkjøtt

  11. Saften av 1/2 sitron

  12. Salt og pepper

Tilberedning:

  1. Kok opp lettsaltet vann i den 3-liters iCook-kjelen, og kok bønnene i 1–2 minutter til de er akkurat såvidt møre. Sil av vannet og legg bønnene rett over i isvann.

  2. Varm opp halvparten av olivenoljen i en stor iCook-stekepanne eller -gryte på moderat varme.

  3. Stek rekene, blekksprutringene og auberginen med litt salt og pepper i 3–4 minutter. Snu og rør litt innimellom.

  4. Ha i de ferdigkokte muslingene et minutt før rekene og blekkspruten er ferdige, så de blir varme. Ta av varmen og overfør til en blandebolle.

  5. Ha i paprikaen og bønnene og bland salaten. Hell over resten av olivenoljen og sitronsaften og smak til med salt og pepper.

  6. Ha over i serveringsboller, og strø over persille og gressløk. Server med en gang, sammen med den smakssterke soyadressingen.

Merk: Som alternativ kan du erstatte sjømaten med kylling hvis du foretrekker det. Hvis det blir rester til overs, kan du plassere dem i en av de rustfrie blandebollene fra iCook. Når alle har spist seg mette, kan du enkelt forsegle blandebollen med det tilhørende lokket.

Gi salaten et ekstra kick med denne smakssterke soyadressingen.

© StockFood

Soyadressing, ingredienser:

  1. 6 ss olivenolje

  2. 1 ss soyasaus

  3. 3 ss rødvinseddik

  4. 3–4 ss presset sitronsaft

  5. 1 hakket rød chili (jo mer du bruker, jo sterkere blir smaken!)

  6. 1/2 hvitløksfedd, finhakket

  7. 2 ss honning

  8. Salt og pepper

Tilberedning:

  1. Bland alle ingrediensene i en iCook-blandebolle.

  2. Visp gradvis kraftigere, og smak til med salt og pepper etter ønske.

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår