Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Laksestek på purre med tomater

Oppskrifter

Tilberedelse og koketid: 25 minutter

Ingredienser:

  1. 2 store purrer

  2. 4 store klasetomater, uten kjerner og med et kryss skåret i bunnen

  3. 100 g sopp

  4. 2 ss sitronsaft

  5. 2 ss smør

  6. 150 ml grønnsaksbuljong

  7. 4 skinnfrie laksefileter, omtrent 180 g hver, uten ben

  8. 2 ss olivenolje

  9. myke, grønne urter, f.eks. persille, gressløk, estragon osv. til pynt

  10. salt og nymalt pepper

Tilberedning:

  1. Forvell purrene i 1-liters iCook-kjelen i kokende, saltet vann i 2–3 minutter til de er møre. Ta dem ut av vannet og over i isvann med en hullskje.

  2. Slipp tomatene ned i det kokende vannet i 10–15 sekunder. Ta dem over i isvann med en hullskje.

  3. La tomatene kjøle seg ned før du tar av skinnet, skjærer ut kjernene og skjærer dem i terninger. Vask soppen og skjær den i skiver, og ha umiddelbart sitronsaft på dem.

  4. Varm smør og grønnsakskraft i iCook Senior Sauté Pan på middels lav varme. Ha i purrene og varm forsiktig til de er gjennomvarme.

  5. Krydre laksefiletene med salt og pepper. Varm opp olivenoljen i en stekepanne på middels varme, og stek laksen i omtrent 3–4 minutter på hver side til den er fast i konsistensen og opak i utseende.

  6. Ha tomatterningene og soppskivene i kjelen med purrene, og varm opp i noen få minutter til de er gjennomvarme, og smak deretter til med salt og pepper.

    Server laksen og grønnsakene i skål, og strø over med urter.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår