Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS

Gresskar- og søtpotetsuppe med kokosmelk

Oppskrifter

Tilberedelse og koketid: 30 minutter

Ingredienser:

  1. 250 g gresskar

  2. 220 ml kokosmelk eller rømme

  3. 1 måleskje NUTRIWAY All Plant Protein

  4. 100 g gulerot

  5. 70 g søtpotet

  6. 50 g løk

  7. 1 knust hvitløksfedd

  8. 15 g gresskarfrø

  9. 15 ml olivenolje

  10. 15 g fersk koriander eller persille

  11. 1 klype karrypulver

  12. Valgfritt: tynne strimler av fersk ingefær for kraftigere smak

Tilberedning:

  1. Skrell og skjær opp alle grønnsakene, og kok dem i en iCook-kjele med VITALOK™ i kokende, saltet vann til de er møre. Sil av og legg dem tilbake i kjelen. Hell over kokosmelk og legg til NUTRIWAY All Plant Protein Powder.

  2. Kok opp igjen, ha i karry, gurkemeie og smak til med salt og pepper.

  3. Miks suppen med iCook Blender, og ha i mer væske hvis du vil ha en tynnere suppe.

  4. Dryss over gresskarfrø, koriander- eller persilleblader og eventuelt ingefærstrimler før servering.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Beslektet innhold

Festlig rødbetsuppe med tørkede fikner og hasselnøtter

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår