Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© Jim Norton/StockFood

Meksikanske wraps med kylling, løk og paprika

Oppskrifter

Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser:

  1. 1 ts røkt paprika

  2. 1 ts malt spisskummen

  3. 1 ts malt koriander

  4. 1/ 1 ts tørket oregano

  5. 2 hermetiske chipotle-chili i adobosaus

  6. 1 ss tomatpuré

  7. 1 klype sukker

  8. 2 ss sitronjuice

  9. 100 ml lunkent vann, pluss ekstra etter behov

  10. 3 ss solsikkeolje

  11. 2 store kyllingbryst uten skinn, i skiver

  12. 1 stor rød og 1 stor grønn paprika, begge uten kjerner og frø, i skiver

  13. 1 rødløk, i skiver

  14. 4 hvetetortillas

  15. salt, nymalt svart pepper

Tilberedningsmetode:

  1. Bland krydder, chipotle-pepper, tomatpuré, sukker, sitronsaft og vann i en mikser. Bland på høyeste hastighet til du får en jevn masse, legg til mer vann etter behov for å få alt godt blandet.

  2. Varm opp 2 ss olje i iCook Wok over moderat varme til den er god og varm. Ha i kyllingen og litt salt og pepper, og la den steke i omtrent 6–8 minutter. Ta den ut av wokken.

  3. Ha i resten av oljen etterfulgt av paprika, løk og en klype salt. Stek i 4–5 minutter til grønnsakene er møre, før du legger kyllingen tilbake i pannen.

  4. Rør inn sausen du laget i trinn 1. Bring opp til kokepunktet og småkok i 3–4 minutter til sausen dekker kyllingen og grønnsakene. Smak til med salt og pepper.

  5. Varm tortillaene i en tørr iCook-stekepanne. Fyll dem med kylling og grønnsaker før du pakker dem sammen og serverer.

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Beslektet innhold

Stekt kylling med urter under skinnet

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår