Tilberedningstid: 30 minutter
Ingredienser:
1 ts røkt paprika
1 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1/ 1 ts tørket oregano
2 hermetiske chipotle-chili i adobosaus
1 ss tomatpuré
1 klype sukker
2 ss sitronjuice
100 ml lunkent vann, pluss ekstra etter behov
3 ss solsikkeolje
2 store kyllingbryst uten skinn, i skiver
1 stor rød og 1 stor grønn paprika, begge uten kjerner og frø, i skiver
1 rødløk, i skiver
4 hvetetortillas
salt, nymalt svart pepper
Tilberedningsmetode:
Bland krydder, chipotle-pepper, tomatpuré, sukker, sitronsaft og vann i en mikser. Bland på høyeste hastighet til du får en jevn masse, legg til mer vann etter behov for å få alt godt blandet.
Varm opp 2 ss olje i iCook Wok over moderat varme til den er god og varm. Ha i kyllingen og litt salt og pepper, og la den steke i omtrent 6–8 minutter. Ta den ut av wokken.
Ha i resten av oljen etterfulgt av paprika, løk og en klype salt. Stek i 4–5 minutter til grønnsakene er møre, før du legger kyllingen tilbake i pannen.
Rør inn sausen du laget i trinn 1. Bring opp til kokepunktet og småkok i 3–4 minutter til sausen dekker kyllingen og grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
Varm tortillaene i en tørr iCook-stekepanne. Fyll dem med kylling og grønnsaker før du pakker dem sammen og serverer.