Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS

Sjokolademousse med bjørnebær og fløte

Oppskrifter

Tilberedning og steke-/koketid: 30 minutter

Kjøletid: 4 timer

Ingredienser:

  1. 200 g mørk sjokolade, hakket, pluss 50 g ekstra for servering

  2. 100 g melkesjokolade, hakket

  3. 3 spiseskjeer usaltet smør i terninger

  4. 500 ml ekstra fet kremfløte

  5. 3 spiseskjeer strøsukker

  6. 4 store eggeplommer

  7. 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt

  8. 150 g bjørnebær

Tilberedningsmetode:

  1. Legg begge sjokoladene, smøret og 60 ml fløte i en iCook-blandebolle og sett den over en halvfylt iCook 3-literspanne med vann som småkoker.

  2. Rør blandingen til den blir myk og jevnt smeltet før du fjerner den fra varmen og setter den til avkjøling.

  3. I mellomtiden visper du resten av fløten i en større iCook-blandebolle til den blir fast. Bland eggeplommene med sukkeret og vaniljeekstrakten i en separat bolle til den blir lys og tykk (2–3 minutter).

  4. Visp den smeltede sjokoladeblandingen gradvis inn i eggeplommeblandingen til den blir myk og jevn.

  5. Vend omtrent én tredjedel av den piskede fløten inn i sjokoladeblandingen og vend deretter i resten til det ikke er noen synlige streker av fløte igjen; sett av omtrent 2–3 spiseskjeer med pisket fløte til pynten.

  6. Fordel moussen i fire serveringsglass. Dekk til og la dem kjøle ned i 4 timer; den piskede fløten du har satt av skal også kjøles ned.

  7. Når du er klar til å servere dem, topper du hvert mousseglass med den piskede fløten du har satt av samt noen bjørnebær. Rasp litt mer mørk sjokolade over det hele før servering.

Sjokolademousse med bjørnebær og krem (som PDF / som ePub )

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår