Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Sursøt kalv med østerssopp og risnudler

Oppskrifter

Total tilberedningstid: 60 minutter

Total steke-/koketid: 30 minutter

Utstyr:

  1. iCook 4 L Saucepan og lokk

  2. iCook Wok

  3. iCook kniver

  4. Grønnsaksrasp

Ingredienser:

  1. 1 løk

  2. 1 søt rød paprika

  3. 1 søt gul paprika

  4. 300 g østerssopp

  5. 600 g indrefilet av kalv

  6. 250 g ananasbiter på boks

  7. 1 fedd hvitløk

  8. 30 g fersk ingefær

  9. 300 g risnudler

  10. 100 ml extra virgin olivenolje

  11. 50 g hakkede tomater

  12. 2 spiseskjeer soyasaus

  13. juicen fra 1 sitron

Tilberedningsmetode:

  1. Kutt opp grønnsakene og soppen i strimler, skjær opp kjøttet i biter, kutt ananasen i kuber, spar på ananasjuicen til sausen og rasp ingefæren og hvitløken.

  2. Kok risnudlene i iCook 4 L Saucepan. Følg instruksjonene for steketid på pakningen og skyll deretter med kaldt vann.

  3. Varm opp oljen i iCook Wok, stek kalvekjøttet i 2–3 minutter, fjern og sett til side.

  4. Stek hvitløken og ingefæren, deretter soppen og grønnsakene. Legg til ananasen og la det steke i 3–5 minutter.

  5. Rør inn de hakkede tomatene, soyasaus og sitronjuice. Legg til litt ananasjuice hvis du vil ha en søtere sursøt smak.

  6. Legg til kjøttet og nudlene i grønnsakene, bland alt godt sammen og presenter i en matrett.

ABO tips: Prøv oppskriften hjemme før du serverer den til andre. «Du vil bli overrasket over hvor mye enklere det er når du har øvd litt på forhånd!» sier ABO Cornel Robu.

Du kan laste ned oppskriften som PDF for utskrift eller som ePub som du kan lagre på en mobil enhet og lese i den e-leserappen du foretrekker.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår