Total tilberedningstid: 60 minutter
Total steke-/koketid: 30 minutter
Utstyr:
iCook 4 L Saucepan og lokk
iCook Wok
iCook kniver
Grønnsaksrasp
Ingredienser:
1 løk
1 søt rød paprika
1 søt gul paprika
300 g østerssopp
600 g indrefilet av kalv
250 g ananasbiter på boks
1 fedd hvitløk
30 g fersk ingefær
300 g risnudler
100 ml extra virgin olivenolje
50 g hakkede tomater
2 spiseskjeer soyasaus
juicen fra 1 sitron
Tilberedningsmetode:
Kutt opp grønnsakene og soppen i strimler, skjær opp kjøttet i biter, kutt ananasen i kuber, spar på ananasjuicen til sausen og rasp ingefæren og hvitløken.
Kok risnudlene i iCook 4 L Saucepan. Følg instruksjonene for steketid på pakningen og skyll deretter med kaldt vann.
Varm opp oljen i iCook Wok, stek kalvekjøttet i 2–3 minutter, fjern og sett til side.
Stek hvitløken og ingefæren, deretter soppen og grønnsakene. Legg til ananasen og la det steke i 3–5 minutter.
Rør inn de hakkede tomatene, soyasaus og sitronjuice. Legg til litt ananasjuice hvis du vil ha en søtere sursøt smak.
Legg til kjøttet og nudlene i grønnsakene, bland alt godt sammen og presenter i en matrett.
ABO tips: Prøv oppskriften hjemme før du serverer den til andre. «Du vil bli overrasket over hvor mye enklere det er når du har øvd litt på forhånd!» sier ABO Cornel Robu.
Du kan laste ned oppskriften som PDF for utskrift eller som ePub som du kan lagre på en mobil enhet og lese i den e-leserappen du foretrekker.