Total tilberedningstid: 3 timer
Total steketid: 1,5 timer
Utstyr:
iCook 2 L Saucepan og lokk
Lokket til iCook Senior Dome
iCook 8 L Dutch Oven og lokk
målekopp og -skjeer samt øvrige redskaper
sil (for å sile mel)
Ingredienser:
1 kilo mel
500 ml vann
2 teskjeer gjær/tørrgjær
1 teskje salt
2 teskjeer sukker
Tilberedningsmetode:
Varm vannet i iCook 2-Litre Saucepan til det er lunkent og sil melet inn i iCook Senior Dome-lokket. Lag en "brønn" i midten.
Bland i salt, sukker og gjær og hell deretter lunkent vann over ingrediensene og la det stå i 10 minutter.
Bruk hendene for å blande sammen alt til det former en deig.
Kna deigen til den er myk og elastisk og la den heve i en times tid (til den blir dobbelt så stor).
Plasser iCook 8-Litre Dutch Oven på komfyren og sett på lett varme. Sett deretter deigen inn og la den heve i 15 minutter til.
Reduser varmen til det laveste, sett på lokket på iCook Dutch Oven og la brødet steke i 50 minutter.
Skru av varmen og la brødet hvile i 20 minutter.
Vel bekomme!
ABO tips: Bruk tiden mens deigen heves og bakes til å lage en annen rett, lese Amagram eller snakke med en klient!
Du kan laste ned oppskriften som PDF for utskrift eller som ePub som du kan lagre på en mobil enhet og lese i den e-leserappen du foretrekker.