Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS

Komfyrstekt rumensk brød

Oppskrifter

Total tilberedningstid: 3 timer

Total steketid: 1,5 timer

Utstyr:

  1. iCook 2 L Saucepan og lokk

  2. Lokket til iCook Senior Dome

  3. iCook 8 L Dutch Oven og lokk

  4. målekopp og -skjeer samt øvrige redskaper

  5. sil (for å sile mel)

Ingredienser:

  1. 1 kilo mel

  2. 500 ml vann

  3. 2 teskjeer gjær/tørrgjær

  4. 1 teskje salt

  5. 2 teskjeer sukker

Tilberedningsmetode:

  1. Varm vannet i iCook 2-Litre Saucepan til det er lunkent og sil melet inn i iCook Senior Dome-lokket. Lag en "brønn" i midten.

  2. Bland i salt, sukker og gjær og hell deretter lunkent vann over ingrediensene og la det stå i 10 minutter.

  3. Bruk hendene for å blande sammen alt til det former en deig.

  4. Kna deigen til den er myk og elastisk og la den heve i en times tid (til den blir dobbelt så stor).

  5. Plasser iCook 8-Litre Dutch Oven på komfyren og sett på lett varme. Sett deretter deigen inn og la den heve i 15 minutter til.

  6. Reduser varmen til det laveste, sett på lokket på iCook Dutch Oven og la brødet steke i 50 minutter.

  7. Skru av varmen og la brødet hvile i 20 minutter.

  8. Vel bekomme!

ABO tips: Bruk tiden mens deigen heves og bakes til å lage en annen rett, lese Amagram eller snakke med en klient!

Du kan laste ned oppskriften som PDF for utskrift eller som ePub som du kan lagre på en mobil enhet og lese i den e-leserappen du foretrekker.

Beslektet innhold

Kål, stekt søtpotet og pastinakksalat med fetaost, pekannøtter og granateple

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår