Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS

Bakte epler og pærer med tranebær og salvie

Oppskrifter

Tilberednings- og koke-/steketid: 1 time og 10 minutter

Ingredienser:

  1. 4 middels store epler, f. eks. Gala eller Cox

  2. 2 middels store pærer, f. eks. Comice eller Rocha, skjært i firkanter

  3. 2 spiseskjeer ferske tranebær

  4. 2 spiseskjeer smør i terninger

  5. salvieblader til pynt

Tilberedningsmetode:

  1. Forhåndsvarm stekeovnen til 180°C (160° varmluft).

  2. Legg hele epler, pæreterninger og tranebær på et stekebrett. Legg smørterningene på toppen av eplene og pærene.

  3. La steke i omtrent 1 time til det er svært mykt når du tar på det med kniv; eplene bør se rynkete ut.

  4. Ta ut av ovnen og sett på kjøl en liten stund. Pynt med salvieblader og server.

Bakte epler og pærer med tranebær og salvie (som PDF / som ePub )

Beslektet innhold

Sjokolademousse med bjørnebær og krem

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår