Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS

Tradisjonell marinert sild

Oppskrifter

Tilberedning og steke-/koketid: 15 minutter

Kjøletid: 1 time

Ingredienser:

  1. 4 spiseskjeer vegetabilsk olje

  2. 200 g tomatpuré

  3. 200 g strøsukker

  4. 80 ml vann

  5. 120 ml hvit eddik

  6. 1/2 teskje salt

  7. 1/4 teskje tørket dill

  8. 1/4 teskje nykvernet svart pepper

  9. 4 sildefileter uten bein, skjært i terninger

Tilberedningsmetode:

  1. Varm oljen i en stor iCook-panne og sett den på middels varme til den blir varm.

  2. Rør inn tomatpureen og la det koke opp under konstant omrøring. Skru ned til lav varme og rør inn sukkeret.

  3. Kok til sukkeret har blitt oppløst før du fjerner den fra varmen. Rør inn vann, eddik, salt, dill og pepper.

  4. Legg silden i en stor glasskrukke. Hell tomatsausen på toppen.

  5. La den kjøle ned til romtemperatur før du forsegler den med lokk. La stå i kjøleskapet 1 dag før servering.

Tradisjonell marinert sild (som PDF / som ePub )

Beslektet innhold

Kål, stekt søtpotet og pastinakksalat med fetaost, pekannøtter og granateple

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår