Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Kål, stekt søtpotet og pastinakksalat med fetaost, pekannøtter og granateple

Oppskrifter

Tilberednings- og koke-/steketid: 1 time

Ingredienser:

  1. 2 store søtpoteter, skrellet og skjært opp i terninger

  2. 100 ml olivenolje pluss 2 spiseskjeer ekstra

  3. 2 spiseskjeer hvitvinseddik

  4. 1 klype sukker

  5. 1 teskje Dijon-sennep

  6. 450 g grønnkål, hakket og med tykke stenger fjernet

  7. 1 hvitt flatbrød skjært i brede striper

  8. 125 g fetaost, tappet for vann og skjært i grove terninger

  9. 4 spiseskjeer granateplekjerner

  10. 3 spiseskjeer pekannøtter

  11. Salt og nykvernet svart pepper

Tilberedningsmetode:

  1. Forhåndsvarm stekeovnen til 180°C (160° varmluft).

  2. Legg søtpotetene med 2 spiseskjeer olivenolje, og litt salt og pepper etter smak, på stekebrettet.

  3. Stek i 30–40 minutter, bland og vend dem når halve tiden har gått, til de er møre når du setter kniven mot dem, og de begynner å få farge i kantene.

  4. I mellomtiden visper du sammen eddik, sukker og sennep med litt salt og pepper i en stor iCook-bolle til sukkeret og saltet har blitt løst opp.

  5. Visp inn 100 ml olivenolje gradvis til dressingen har tyknet og emulgert. Legg til kålen og bland den inn i dressingen med hendene.

  6. Stek flatbrødstrimlene i en tørr iCook Sauté-panne på moderat varme og vend om av og til. Fjern fra varmen.

  7. Ta ut søtpotetene fra ovnen når de er klare. La dem kjøle seg litt før du legger til kål, fetaost, granateplekjerner og pekannøtter, og bland godt.

  8. Fordel mellom tallerknene og legg de stekte flatbrødstrimlene på toppen før servering.

Festlig salat av grønnkål, ovnsbakt søtpotet og pastinakk med feta, pekannøtter og granateple (som PDF / som ePub )

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår