Tilberedningstid: 45 minutter
Ingredienser til fettfattig käsespätzle:
170 g mel
2 egg
50 g edamerost
45 g camembert
2 løk, skrelt
1/2 spiseskje rapsolje
Litt vann
Ingredienser til biff med middelhavsgrønnsaker:
480 g paprika
120 g vårløk
200 g cherrytomater
800 g gulrøtter
400 ml grønnsaksbuljong
400 g oksefilet
Rapsolje
Salt og pepper
Kajennepepper
Koriander
Tilberedningsmetode:

Bland sammen egg, salt og litt vann til en deig. Kna deigen, og sett den til side.
Vask paprika, vårløk, tomater og gulrøtter og skjær dem i skiver.
Legg grønnsakene i den varme grønnsaksbuljongen i en 2-liters iCook-kjele.
Krydre med salt, kajennepepper og koriander. Sett på lokket og la småkoke i 5 minutter.
Varm opp den mellomstore iCook nonstick-stekepannen på høy varme.
Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek hver side godt i 1–2 minutter.
Legg spätzle-deigen i en plastpose med hull i, og trykk forsiktig spätzle-nudlene ut gjennom hullene og ned i en 4-liters iCook-kjele med kokende vann.
Plasser spätzle-nudlene lagvis i en iCook-blandebolle. Riv osten over dem, og vend dem i bollen med en skvett varmt vann.
Stek løken i den minste iCook nonstick-stekepannen, og legg den over spätzle-nudlene.
Ta biffen av pannen, hell over litt grønnsaksbuljong, og server med spätzle-nudlene og de kokte grønnsakene.