Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS

Biff med middelhavsgrønnsaker og fettfattig käsespätzle

Oppskrifter

Tilberedningstid: 45 minutter

Ingredienser til fettfattig käsespätzle:

  1. 170 g mel

  2. 2 egg

  3. 50 g edamerost

  4. 45 g camembert

  5. 2 løk, skrelt

  6. 1/2 spiseskje rapsolje

  7. Litt vann

Ingredienser til biff med middelhavsgrønnsaker:

  1. 480 g paprika

  2. 120 g vårløk

  3. 200 g cherrytomater

  4. 800 g gulrøtter

  5. 400 ml grønnsaksbuljong

  6. 400 g oksefilet

  7. Rapsolje

  8. Salt og pepper

  9. Kajennepepper

  10. Koriander

Tilberedningsmetode:

  1. Bland sammen egg, salt og litt vann til en deig. Kna deigen, og sett den til side.

  2. Vask paprika, vårløk, tomater og gulrøtter og skjær dem i skiver.

  3. Legg grønnsakene i den varme grønnsaksbuljongen i en 2-liters iCook-kjele.

  4. Krydre med salt, kajennepepper og koriander. Sett på lokket og la småkoke i 5 minutter.

  5. Varm opp den mellomstore iCook nonstick-stekepannen på høy varme.

  6. Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek hver side godt i 1–2 minutter.

  7. Legg spätzle-deigen i en plastpose med hull i, og trykk forsiktig spätzle-nudlene ut gjennom hullene og ned i en 4-liters iCook-kjele med kokende vann.

  8. Plasser spätzle-nudlene lagvis i en iCook-blandebolle. Riv osten over dem, og vend dem i bollen med en skvett varmt vann.

  9. Stek løken i den minste iCook nonstick-stekepannen, og legg den over spätzle-nudlene.

  10. Ta biffen av pannen, hell over litt grønnsaksbuljong, og server med spätzle-nudlene og de kokte grønnsakene.

Last ned oppskriften her
som PDF
som ePub

Beslektet innhold

Festgulasj med melboller, vårsalat og pære med tranebærfyll

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår