Handlekurv (0) 0 Handlekurv

Din handlekurv er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

Gå til handlekurv
ABOER I FOKUS

Festlig rødbetsuppe med tørkede fikner og hasselnøtter

Oppskrifter

Tilberedningstid: 20 minutter

Koke-/steketid: 25 minutter

Ingredienser:

  1. 15 g løk

  2. 5 g ingefær

  3. 200 g rødbeter

  4. 40 g eple

  5. 25 g appelsin

  6. 5 g hasselnøtter

  7. 10 g tørkede fikener

  8. 20 g parmesan

  9. 50 g naturlig soyadrikk

  10. 5 ml olivenolje

  11. 80 ml grønnsaksbuljong

  12. 5 g rømme (10 % fett)

  13. en stilk fersk persille

  14. en klype pepperkakekrydder

  15. en klype brunt sukker

  16. en klype salt

  17. en klype svart pepper

  18. ett laurbærblad

Tilberedningsmetode:

  1. Skrell og finhakk løk og ingefær.

  2. Vask og skrell rødbeter og eple, og skjær dem i terninger.

  3. Varm oljen i en stor iCook-kjele på middels varme, og ha i løken og ingefæren og la dem steke i 1–2 minutter til de er blanke.

  4. Ha i rødbeter og eple, og la småkoke i 2–3 minutter til.

  5. Hell over grønnsaksbuljongen og ha i krydder, sukker og laurbærblad. Dekk over suppen og la den småkoke på lav varme i omtrent 20 minutter.

  6. Mens den koker, gjør du klar garnityren. Riv appelsinskallet fint, og klem ut juicen. Grovhakk hasselnøttene, og brun dem til de dufter godt i en liten iCook-panne. Hakk fikener og persille. Riv parmesanosten, og bland den med persille, fiken og nøtter.

  7. Fjern laurbærbladet fra kjelen, ha i soyadrikken, og blend suppen til den har en kremaktig konsistens. Smak til slutt til med salt, pepper og appelsinjuice før servering.

Servering: Øs suppen i boller og strø over garnityren.

Last ned oppskriften her
som PDF
som ePub

Beslektet innhold

Gresskar- og søtpotetsuppe med kokosmelk

Oppskrifter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår