Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
kategori
BRUK

Recipes: 86 resultat(er)

© Stocksy

Power Bowl

Oppskrifter

Trenger du litt motivasjon til å komme i gang med sunnere spisevaner? Prøv denne oppskriften på en sunn og deilig Power Bowl. Med ovnsbakt gresskar, pikant rødkål og hummusdressing er denne bollen like rik på næringsrike belgfrukter, korn og grønnsaker som den er på farger, teksturer og smak.

Mer
© Andreas Zitt

Frokostbowl med blandede nøtter

Oppskrifter

Er du på utkikk etter et raskt og næringsrikt frokostalternativ? Ta en titt på denne smakfulle frokostbowlen med nøtteblanding. Den kan bli stjernen på brunsjbordet sammen med venner, eller en deilig start på dagen for deg selv.

Mer
© iStockphoto

Quinoasalat med kalifornisk vri

Oppskrifter

Hvis du er i beit for et sunt og raskt måltid, kommer ikke denne fargerike salaten til å skuffe deg!

Mer
© Andreas Zitt

Acai-oppkvikker

Oppskrifter

Denne fristende smoothien er rik på vitaminer og smak. Og det beste av alt er at den er lett å lage og perfekt for varme sommerdager.

Mer
© Shutterstock

Margheritapizza med sopp

Oppskrifter

Hvem skulle tro du kunne lage pizza i en stekepanne? Vi har gode nyheter til deg: det er ikke bare mulig, men også overraskende kjapt og enkelt. Denne pizzaen med sopp er en av våre egne favoritter, men du kan lett erstatte ingrediensene med dine egne favorittoppinger.

Mer
© Shutterstock

Karrikylling

Oppskrifter

Denne karrigryten har den perfekte smakskombinasjonen av krydder, sunn sitrus og intens ingefær. Den er såpass enkel at du kan ha den til middag på en vanlig ukedag, men likevel imponerende nok til å servere til gjester!

Mer
© Shutterstock

Soppomelett med mozzarella og karse

Oppskrifter

Denne omeletten er perfekt til frokost eller brunsj. Den er full av velsmakende ingredienser som er tilgjengelige i de fleste matbutikker, og det beste er at du lager den på én-to-tre med kun én panne!

Mer
© Andreas Zitt

Immunity Booster

Oppskrifter

Mengden av vitaminer og mineraler i denne deilige, immunstyrkende drikken vil gi kroppen et ekstra kick og gjør den bedre i stand til å kjempe mot sykdom og gi deg en større energi-boost enn du har fått på lenge.

Mer
© Andreas Zitt

Fruity Elixir

Oppskrifter

Ikke la de fristende fargene i denne smoothien lure deg: den er full av naturlige ingredienser og vitamin C, folat, proteiner, fiber, kalium med mer. Gi kroppen drivstoff med mindre fett og mer av de gode tingene!

Mer
© Stocksy

Kjøleskapsgrøt med chiafrø

Oppskrifter

Denne superenkle frokostoppskriften med kun tre ingredienser er rik på fiber og kan varieres med frukt, müsli eller en smakfull kompott. Den kan også nytes som en sunn dessert!

Mer
© StockFood

Gulrotsuppe med ingefær

Oppskrifter

En perfekt, varmende suppe som kan nytes av alle, inkludert veganere og vegetarianere. Den er fullstappet av grønnsaker og er tilsatt ingefær som gir den et perfekt hint av krydder.

Mer
© StockFood

Ovnsbakt kylling med grønnsaker

Oppskrifter

Denne deilige retten tilberedes enkelt og praktisk i en langpanne og smaker så godt at én porsjon aldri er nok!

Mer
LAST INN FLERE

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår